Els joves de Balears demostren apostar pel Canvi a Inca

Els joves de Balears demostren apostar pel Canvi a Inca

El candidat a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy, va assegurar ahir davant un Palau d`Esports completament abarrotat de militants i simpatitzants, entre els quals hi havia uns dos-cents membres de Noves Generacions, que “Balears està en el camí de tornar a ser un referent de riquesa a Espanya “i, en aquest sentit ha recalcat que” la Comunitat serà un model a seguir per sortir de la crisi econòmica que afecta el país “.

En un míting celebrat a Inca i davant d`un gran nombre de joves, el candidat nacional va alabar les mesures adoptades pel president balear José Ramón Bauzá per superar la greu situació econòmica en què es troba l`arxipèlag. “Lloa el seu coratge i celebro que hagi presentat els pressupostos de la comunitat, cosa que altres no han fet”, va dir Rajoy.

José Ramón Bauzá, s`ha mostrat “convençut” del triomf del Partit Popular davant les urnes el 20N “sobretot, després del debat que Rubalcaba va voler convertir en una insidiosa entrevista” i ha afegit que “Rajoy farà que Espanya torni a ser important a Europa” .

Per Bauzá el 20N serà “la culminació d`un canvi polític” que es va iniciar el passat 22 de maig, amb les eleccions autonòmiques i municipals que van donar una àmplia majoria al Partit Popular i, ha assegurat que “des de les Balears treballem per posar la nostra empremta en el futur Govern d`Espanya “.

Tant Bauzá com Rajoy van expressar durant el míting la importància dels joves en la societat, per a qui el programa de Govern del Partit Popular ha de suposar recobrar l`esperança pel que fa al foment de l`ocupació jove, la formació i l`accés a un habitatge digne.