Els joves de NG de Balears donen el seu suport a la plataforma social i política Canviadors.org

Els joves de NG de Balears donen el seu suport a la plataforma social i política Canviadors.org

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears ha estat aquest matí donant el seu suport a la presentació de la plataforma social Canviadors.org, que s`ha dut a terme a la Plaça d`Espanya de Palma.

Canviadors.org és una organització vinculada al Partit Popular de Balears que, oberta a tots els sectors de la societat, ideologies i persones, pretén acostar-se als ciutadans del carrer perquè, d`acord amb les seves demandes, presentin totes les propostes, suggeriments i reivindicacions per fer de Balears un lloc millor on viure. La pàgina web de l`organització Canviadors.org està des d`avui disponible a qualsevol ciutadà interessat a participar en el canvi polític i social que es mereix l`arxipèlag, tenint diverses seccions com “Si fossis president, què canviaries?,” Cambiacciones “,” Cambitrueque “, i moltes altres en què apareixen la multitud de propostes que ja s`han rebut i el procediment que s`ha de seguir per ser partícips del canvi. En aquests moments, a poques hores de l`obertura de la plataforma, ja s`han adherit més de 950 persones anònimes que volen ser canviadors.

L`acte, que ha estat presentat per José Ramón Bauzá, president regional del Partit Popular i candidat a la presidència del Govern de les Illes Balears, ha estat recolzat de forma manifesta per NG de les Balears amb la presència del seu president regional, Llorenç Galmés, a més d`un nodrit grup de membres de l`organització juvenil.

Fes-te canviador i participa en el canvi que es mereix Balears en www.canviadors.org