Els joves del PP Balear reben al candidat a la Presidència Nacional de NNGG, Diego Gago

Els joves del PP Balear reben al candidat a la Presidència Nacional de NNGG, Diego Gago

En el marc del XV Congrés Autonòmic del Partit Popular, Noves Generacions de les Illes Balears va congregar ahir a uns seixanta joves per atendre les propostes de Diego Gago, candidat a la Presidència Nacional de Noves Generacions.

Gago, natural de Vigo i actual president de NNGG de Galícia, és l`únic candidat que s`ha presentat al XIV Congrés Nacional de Noves Generacions del Partit Popular “Que Nada Te Pare”, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 d`abril a Sevilla. El candidat a president va visitar Balears acompanyat per la seva col·laboradora Reyes Hurlé, secretària general de NNGG d`Astúries.

Durant la trobada, a la que va assistir el president del PP de Mallorca Jeroni Salom, Diego Gago va presentar les línies mestres del seu programa per a la pròxima etapa de NNGG, posant esment en la importància que tindran les polítiques socials i mediambientals, i la necessitat d`augmentar la nostra presència a la Universitat. Així mateix Gago va destacar la necessitat de ser sensibles amb els trets distintius de les diferents províncies que integren Espanya i amb les demandes i suggeriments que la joventut espanyola fa a la classe política.

El president regional de NNGG, Andreu Ferrer, va agrair la visita a Gago i li va demanar que comptés amb l`organització balear en el nou projecte nacional. “Noves Generacions de les Illes Balears estarà sempre a la disposició de la Direcció nacional, i mantindrà el seu compromís en la defensa dels interessos dels joves de tota Espanya”, va afirmar Ferrer en la seva intervenció.

NNGG de Balears preveu desplaçar a una vintena de membres per participar en el XIV Congrés Nacional, en el qual es debatran i aprovaran les ponències polítiques i d`organització, que han comptat amb les aportacions del vicesecretari de Mobilització, Santi Mascaró.

Durant les darreres setmanes l`organització balear ha recaptat més de mig centenar d`avals per al futur president de l`organització juvenil del PP.