Els joves no volem ni una illa ni un país enfonsats, com ens proposa el PSOE

Els joves no volem ni una illa ni un país enfonsats, com ens proposa el PSOE

Davant les declaracions de la vicesecretària d`organització del PSOE a nivell nacional, Leire Pajín, en les que posava com a exemple Menorca del que vol fer el PSOE a Espanya, Noves Generacions de Menorca destaca que “la socialista va corroborar el que ens temíem, que el PSOE vol fer a Espanya el mateix que a Menorca: enfonsar, si és que no ho està ja “afirma Marquès, president de NNGG Menorca.

Segons Manu Marquès, president de NNGG de Menorca, “un partit que porta 11 anys governant a Menorca i en la majoria de municipis, on es posen traves de tot tipus per al desenvolupament de l`illa, on els turistes han baixat en gairebé 400.000 des que governen, on trigarem molt més a sortir de la crisi que en altres llocs i on un de cada dos joves està a l`atur, sembla una broma de mal gust posar com a exemple Menorca”. Des NNGG s`afirma que no volen una economia tan dependent de la construcció, que cal apostar pel desenvolupament i s`ha de canviar el model, però per descomptat no amb les seves polítiques. El model menorquí del PSOE és una economia subvencionada, en la qual la principal empresa és el Consell Insular, que no aposta per l`avanç si no pel retrocés, lligats sempre a partits minoritaris pagant un alt preu tots els menorquins.

“Els joves, que som el futur, no volem ni una Menorca ni una Espanya enfonsades, com ens proposa el PSOE”, afirma Marqués. I és que els joves de Noves Generacions van recordar que “està molt bé” venir aquí en un viatge llampec, sense conèixer res dels problemes de l`illa, i quedar bé amb tots dient que és molt bonica. Però el que demana la societat i els joves són polítics compromesos i amb idees, que aportin solucions i que no ocupin butaques amb sous de més de 20.000 euros al mes. “Pajín està en la seva línia, com tota la direcció del PSOE. D`on no n`hi ha, no esperin treure “, s`apunta des de NNGG.