Els nostres joves, sempre compromesos al costat dels que més ho necessiten

Els nostres joves, sempre compromesos al costat dels que més ho necessiten

Noves Generacions de les Illes Balears ha participat aquest matí a la diada organitzada per la plataforma www.canviadors.org que pretén fomentar la donació de sang i que compta amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de les Balears i les diferents germanors de sang de les illes.

Així, junt a NG, que ha estat participant en les tasques d`organització de la donació de sang, s`han apropat a l`autobús itinerant situat per a l`ocasió en la *palmesana plaça Juan Carlos I, el cap de llista al Congrés, Miquel Ramis, acompanyat pels també candidats Isabel *Borrego, Mariona Llauris i Rogelio Araujo; i els candidats al Senat per Mallorca, Gari Durán i Llorenç Bosch. Tots ells han destacat la importància d`actes com aquest i han recordat que en només 20 minuts, pots salvar-li la vida a tres persones.

Amb aquesta acció són tres ja les diades organitzades per la plataforma Canviadors des de la seva engegada. La primera va consistir en una jornada per al foment de la donació d`òrgans, denominada Diada Canvivides, que es va celebrar el passat 19 de març, i en la qual es van aconseguir en un sol matí més donants que en tot l`any 2010, un total d`1.173 donacions. La segona acció va tenir lloc a Menorca, el 17 d`abril, i es va denominar I Diada Canviplatges. Al voltant de 100 voluntaris van aconseguir netejar la platja de Binimel•là en menys de tres hores, recollint mitja tona d`escombraries.