Els socialistes tenen una obsessió quasi patològica en dir-nos als joves com hem de viure

Els socialistes tenen una obsessió quasi patològica en dir-nos als joves com hem de viure

El secretari general de Noves Generacions, Ángel González, va acusar el Govern de tenir “una obsessió gairebé patològica” per dir als joves com han de viure. Així va acusar el PSOE de marcar les línies estrictes en les quals s`han de moure els joves sense donar-los possibilitats ni oportunitats amb les que poder desenvolupar la seva vida amb llibertat.

Durant la seva intervenció a l`Escola d`Estiu del Partit Popular, González va recordar que els joves del Partit Popular ja es van revoltar contra aquesta situació l`any 96, i va assegurar que “el tornaran a fer” ja que el PP és l`únic partit que es preocupa pels joves i crea les suficients oportunitats perquè puguin desenvolupar la seva vida a qualsevol Comunitat Autònoma.

“Quan governa el PSOE els joves som els grans pagadors de la seva incapacitat de governar”, va asseverar el dirigent dels joves del PP i va recordar que amb la crisi són els joves els que més estan patint les conseqüències de la recessió i de la manca de ocupació amb més d`un 40% d`atur juvenil, la major taxa de tota la Unió Europea.

D`aquesta manera, González va demanar als socialistes que “si no creuen en els joves és impossible que faci política per ells per la qual cosa és millor que no governin”. A més va recordar que en període electoral “ens tornaran a prometre ministeris, beques, ocupació, ens mentiran”, però després no compliran les seves promeses perquè “no els importa el que facin els joves”.