Empra el cap, protegeix-te contra el VIH!

Empra el cap, protegeix-te contra el VIH!
  • Post category:Illes Balears

Amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la SIDA, Noves Generacions vol mostrar el seu compromís amb els milions de persones afectades per aquesta epidèmia.

Cada dia s`infecten amb el virus més de 7.400 persones noves, de les quals el 97% es dóna en països d`ingressos mitjans i baixos. D`aquesta xifra de casos, 1.200 corresponen a nens i adolescents menors de 15 anys. D`entre els 6.200 restants, el 40% correspon a joves entre 15 i 24 anys, i pràcticament la meitat del total són dones. Al nostre país viuen més de 150.000 persones afectades.

Per això, des Noves Generacions creiem que cal seguir impulsant en actuacions sanitàries i socials que permetin oferir una major qualitat de vida i l`eliminació de marginació social i laboral. Volem recordar als qui han mort a causa de la SIDA; reiterem el nostre compromís amb les persones amb el VIH i animem i donem suport als qui treballen i dediquen el seu temps a donar una resposta que redueixi o elimini l`impacte d`aquesta pandèmia ia garantir una major qualitat, suport i atenció a les persones seropositives.