Trobada de joves de Balears a Madrid

Trobada de joves de Balears a Madrid

• La candidata del PP balear al Congrés reuneix joves que estudien o treballen a Madrid per a “escoltar les seves inquietuds i el que necessiten de nosaltres”
• Durant la trobada s’han tractat temes com el descompte aeri i marítim, el mercat laboral o la igualtat
• *Prohens: “El que fa falta a Espanya és un govern que lideri, no que estigui enclaustrat en Moncloa”

La  candidata del Partit Popular de les Illes Balears al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha mantingut una trobada, aquest diumenge a la nit, amb joves de Balears que estudien o treballen a Madrid “per a escoltar les seves inquietuds i el que necessiten de nosaltres” i davant els quals ha incidit en què “no permetrem que el PSOE ens arrabassi el descompte aeri i marítim que aconseguim del 75%”.

A la trobada, al qual ha assistit, a més, el secretari general de Noves Generacions de les Illes Balears (NNGG), Marc Álvarez, els presents en un conegut bar de la capital espanyola, van preguntar a la candidata i vicepresidenta del PP balear per temes que els preocupen com el bloqueig del Govern per part Pedro Sánchez i van preguntar per “la utilitat” de la nova convocatòria d’eleccions al que Prohens va respondre que “l’alternativa és el PP. El que fa falta a Espanya és un govern que lideri i no estigui enclaustrat en Moncloa; un govern previsor i no un sobrepassat, que sàpiga prendre decisions, i que no busqui excuses o li tremolin les cames per haver de prendre-les. Sortim a guanyar les eleccions i a reconduir el rumb d’Espanya”.

A més, els joves van expressar la seva inquietud per l’estat actual del mercat laboral i el futur de les pensions al que Marga Prohens va recalcar que “les pensions són una prioritat per a nosaltres i va explicar que el PP va trobar les pensions fetes fallida o congelades, amb el vot de Sánchez, i una crisi que destruïa 1500 ocupacions diàries. Amb el PP es creaven cada dia 2500 ocupacions, revaloritzem les pensions 16% de mitjana, deixem aprovada la pujada 1,6% les mitjanes, 3% mínimes i 7% viduïtat”.

Amb tot, ha posat l’accent principalment que “apostem per mecanismes que fomentin la contractació indefinida i la flexibilitat del nostre mercat de treball”. Respecte a Igualtat, “treballem en tots els àmbits per a erradicar qualsevol tipus de discriminació”.