Ens toca defendre els Drets Humans. Recolzem el Sàhara.

Ens toca defendre els Drets Humans. Recolzem el Sàhara.

L`organització juvenil del Partit Popular, Noves Generacions, es va unir avui a la concentració convocada a Madrid i diverses altres ciutats per diferents organitzacions per donar suport i defensar la lluita pels drets humans i les llibertats al Sàhara.

Entre els membres de NNGG assistents a aquesta concentració es troben el president nacional de Noves Generacions, Nacho Uriarte, la secretària de Comunicació, Carmen Díaz de Bustamante, el secretari d`Organització, Gonzalo Galdós i l`encarregat de la política exterior en l`organització, Joaquín Vázquez.

D`aquesta manera, l`organització vol mostrar el seu suport al poble sahrauí després dels recents successos de violència produïts a El Aaiun i la repressió viscuda pel govern marroquí. A més, Noves Generacions reclama al Govern que expliqui quina és la seva postura en aquest tema i mostri el seu suport al poble sahrauí amb el qual el poble espanyol té una responsabilitat històrica.

Finalment, per la seva banda, Noves Generacions de les Balears vol demanar també explicacions al PSOE en general, i Joventuts Socialistes en particular, si la seva posició de suport al Sàhara s`ha vist modificada amb la crisi del Sàhara amb el Marroc.