Eric Jareño substitueix Toni Campos al capdavant de NNGG de Llucmajor i Jaume Martorell és reelegit president de NNGG de Pollença

Eric Jareño substitueix Toni Campos al capdavant de NNGG de Llucmajor i Jaume Martorell és reelegit president de NNGG de Pollença

La jornada de renovació de juntes locals de Noves Generacions de Balears prossegueix el seu curs. Avui, 2 de març, ha estat el torn de les localitats de Llucmajor i Felanitx.

En Llucmajor, Eric Jareño ha estat elegit per unanimitat nou president local de l`organització juvenil, en substitució de Toni Campos, que ha presidit Noves Generacions de Llucmajor en els últims anys. L`acte s`ha iniciat amb el balanç de gestió de la secretària general sortint, Xisca Lascolas, que ha informat de les tasques dutes a terme per l`equip de Campos; rere l`aprovació del mateix s`ha projectat un emotiu vídeo en honor a la tasca realitzada per l`equip sortint. Després de la votació i proclamació del nou president, Jareño ha anunciat que NNGG de Llucmajor continuarà demostrant el seu enorme potencial d`acord amb la dita que “les paraules són nans, i els exemples són gegants”. L`acompanyen en els llocs més destacats Simó Adrover, com a nou secretari general, i Rafel Lillo, com a vicepresident.

L`acte ha estat clausurat pel batle del municipi, Joan Jaume, i els presidents de NNGG de Mallorca i de les Balears, Cati Civera i Andrés Ferrer, respectivament, que han animat els afiliats de l`organització a Llucmajor a continuar donant exemple del que és una junta unida i poderosa, que reflecteix el seu talent a l`Ajuntament, que compta amb tres regidors de la formació juvenil. També han estat presents Joan Pau Reus, secretari general de NNGG de Mallorca, Pedro Álvarez, secretari general de NNGG de Balears, Miquel Ribot, primer tinent d`alcalde de Llucmajor i Maria Antònia Garau, senadora autonòmica de Balears.

RENOVACIÓ DE NOVES GENERACIONS DE POLLENÇA

En quant a Pollença, els membres de NNGG s`han congregat a la seu del Partit Popular de la localitat per, en presència de la presidenta del PP local, Antònia Mas, i la directora general de Joventut i Cultura de Balears, Isabel Cerdà, renovar seu equip.

Marta Trias ha fet balanç de gestió dels dos anys transcorreguts des de la creació de Noves Generacions de Pollença, destacant l`augment d`un 100% d`afiliats des de llavors. Després de l`aprovació d`aquest balanç el president local de l`organització juvenil i candidat a la reelecció, Jaume Martorell, ha exposat les línies bàsiques per als propers anys. Martorell, estudiant d`Enginyeria, que ha estat elegit president per unanimitat, ha destacat el nomenament de Miquel Cifre com a nou secretari general, i la distribució de la junta en comissions de treball per maximitzar el seu potencial i rendiment, així mateix ha posat a NNGG de Pollença a disposició de la presidenta del PP local, Antònia Mas, amb qui s`ha compromès a lluitar pels joves pollencins i el seu futur.

L`acte de renovació de la junta local ha estat clausurat amb els parlaments de Cati Civera, presidenta de Noves Generacions de Mallorca, Pedro Álvarez i Andrés Ferrer, secretari i president regional, respectivament, i Antònia Mas, presidenta del Partit Popular de Pollença. Després de la clausura del congrés de renovació el grup s`ha desplaçat a un conegut restaurant per celebrar un dinar de germanor.