Es celebra el Campus d`Estudis Estratègics 2013

Es celebra el Campus d`Estudis Estratègics 2013

Durant els dies 11 i 12 de juliol de 2013, es va dur a terme a la sala d`actes de la seu Sant Joan i Sant Vicent del campus València UCV S. Vicent Màrtir, el “Campus d`Estudis Estratègics 2013” organitzat per l`Institut d`Estudis Estratègics Internacionals, al que ha participat la nostra companya Gemma Sastre, en representació de Noves Generacions de les Illes Balears.

Les jornades van brindar ponències de gran nivell, estructurades en dues sessions: la primera sobre “Globalització i Seguretat Mediterrani” i la segona sobre “L`Imperi de l`Economia Enfront del Retorn de la Ideologia”.

A través de les diverses ponències es van analitzar les competències en matèria de lideratge internacional de diversos països amb especial influència en el món occidental; posant com a focus d`atenció a Espanya i el seu paper en l`eix Mediterrani. A més es van analitzar alguns aspectes sobre la globalització en l`àmbit econòmic i social, i altres temes afins d`enorme transcendència, relacionats amb l`àmbit de la informació, comunicació i seguretat en xarxa.

Les resoltes explicacions dels ponents de primera línia, altament especialitzats i coneixedors de les seves matèries, van motivar també interessants debats que convidaven a ser oberts i expeditius a noves idees i realitats; davant la certesa d`enfrontar-se a un món cada vegada més ràpid i canviant, i que ni nosaltres ni el nostre país podem ser aliens a això.