Nuevas Generaciones de las Islas Baleares entrega a varias entidades sociales el material escolar recogido en su campaña

Nuevas Generaciones de las Islas Baleares entrega a varias entidades sociales el material escolar recogido en su campaña

NNGG de les Illes Balears ha fet entrega avui capvespre a Marratxí del material recollit durant la campanya de recollida de material escolar que ha dut a terme aquests primers dies de setembre l’organització juvenil popular.
El material s’ha recollit a Mallorca, Menorca i Eivissa de forma simultània durant els primers dies d’aquest mes de setembre, coincidint amb el curs escolar i s’ha entregat a diferents entitats socials de les nostres illes.
El material de l’illa de Mallorca s’ha entregat a l’entitat benèfica SOS Mamás, mentre que el material de Menorca i Eivissa ha estat entregat a les diferents agrupacions insulars de Creu Roja, per a repartir en els seus programes de suport escolar als menors desfavorits.
L’entitat SOS Mamás, a la qual es farà l’entrega de material de l’illa de Mallorca, va néixer per a poder ajudar a famílies amb menors al seu càrrec que havien passat per necessitats, en tots els aspectes de la seva vida i, sens dubte, l’etapa escolar és una de les etapes i moments més cabdals en la vida d’un infant.
La presidenta de l’entitat SOS Mamás, Ascen Maestre, ha expressat el seu agraïment, comentant que “s’ha d’agrair en nom de totes les persones que formam l’entitat l’iniciativa de Noves Generacions del PP per aquesta gran iniciativa solidària. Gestos així ens conviden a creure i a confiar”.
Per altra banda, la nostra presidenta, Margalida Vicens, ha explicat que “com a joves ens preocupa que tots els joves de la nostra comunitat tenguin accés a l’educació, per això vàrem posar en marxa aquesta iniciativa de recollida de material”. A més, Vicens afegeix que “hem de destacar la importància de les entitats que fan feina amb la infància i la joventut i que fan possible que tothom tengui una educació digna, tots recordam l’il·lusió que ens feia de petits quan estrenàvem material escolar per això volem que tots els al·lots hi tenguin accés”.