Conclou amb èxit la XII Escola d’Estiu de Noves Generacions a Eivissa

Conclou amb èxit la XII Escola d’Estiu de Noves Generacions a Eivissa
Aquest cap de setmana s’ha celebrat la XII Escola d’Estiu de Noves Generacions del Partit Popular a Eivissa. Més de 70 joves de Mallorca, Menorca i Eivissa han pogut gaudir de diverses ponències sobre el present i el futur de la política balear i estatal; a més de realitzar diverses activitats per potenciar aspectes com el pensament crític, la reflexió i el companyerisme.
El dissabte dematí es van inaugurar les conferències amb les intervencions del secretari general del partit a Balears, Toni Fuster; el president de NNGG de Santa Eularia, Dani Juan, i el secretari general de  Noves Generacions dels Illes Balears, Marc Álvarez. Després,el batle de Llucmajor, Eric Jareño; la batlessa de Campos, Francisca Porquer, i el batle d’Alaró, Llorenç Perelló, van exposar com han estat els seus primers 100 dies al capdavant dels respectius ajuntaments.

Tot seguit, Marga Prohens, diputada del Partit Popular de les Illes Balears, i José Vicente Marí, senador autonòmic per Balears, van explicar les claus de l’actual legislatura fallida. Finalment, Diego Gago, diputat per Pontevedra i president nacional de Noves Generacions va afirmar que “el futur de la política espanyola passa per la formació de la ciutadania i l’interès dels joves per l’activitat política”.

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company; l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer;  el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí; la presidenta de NNGG de Balears, Marga Vicens; Diego Gago i  José Vicente Marí van clausurar l’esdeveniment el diumenge. Company va afirmar que el protagonisme dels joves en la política és crucial per al futur. Així mateix, també va destacar l’optimització de la gestió econòmica que sempre porta a càrrec el Partit Popular quan governa i l’obligació de negociar uns pressupostos justos per a Balears, entre altres temes. A més, el president va reivindicar l’haver de fer un gran treball pel bé de la ciutadania des de NNGG, la base de la formació. Finalment, es va realitzar un minut de silenci per l’assassinat masclista produït en la Colònia de Sant Jordi.