Esteban Gonzalez Pons visita Eivissa

Esteban Gonzalez Pons visita Eivissa

Esteban Gonzalez Pons visita Eivissa

Esteban González Pons ha visitat avui Eivissa. La jornada ha començat al migdia amb una passejada per Vara de Rey i la Plaça del Parc acompanyat pel president del PP balear, José Ramón Bauzá, i el president del PP insular, Miquel Jerez. Després, González Pons ha aprofitat la seva estada a l`illa per reunir-se amb l`Associació de Valencians de Sant Antoni.

A continuació, ha tingut lloc gran dinar popular que ha organitzat el PP d`Eivissa al Camp municipal de futbol de Jesús, i a la qual han assistit al voltant de 450 afiliats i simpatitzants del Partit Popular.

Previ al dinar, González Pons, Bauzá i Jerez han tingut una trobada amb la premsa i tot seguit, han tingut lloc els discursos que s`han iniciat amb la benvinguda als assistents de l`alcalde de Santa Eulària, Vicent Marí. Miquel Jerez també ha volgut agrair als més de 400 afiliats i simpatitzants del partit, el seu suport i col.laboració i ha matisat que “el PP és la millor opció de govern per a tots”.

En declaracions als mitjans, González Pons ha assegurat que “l`onada de canvi està en marxa i passa per Eivissa. Vivim un moment delicat per la difícil situació econòmica que està travessant el nostre país, amb un govern que no sap per on va, ni el que ha de fer. No només ha començat a anunciar el canvi, sinó que ja és una realitat. Els espanyols, no han de resignar-se a la crisi ni a aquest mal govern “.

El president del PP regional, José Ramón Bauzá, ha matisat que “el PP és l`única alternativa de govern possible i, sobretot, la que la societat necessita. El futur de la nostra Comunitat, passa també per Eivissa. Perquè comptem amb persones preparades per al repte, amb il.lusió i amb ganes de servir a la nostra terra “.