Èxit del VI Sopar de Nadal – Premis NNGG Eivissa

Èxit del VI Sopar de Nadal – Premis NNGG Eivissa

Noves Generacions del Partit Popular d`Eivissa ha celebrat aquest cap de setmana el seu tradicional Sopar de Nadal-Premis NNGG Eivissa, on es van citar un bon nodrit grup de militants i simpatitzants de la formació política.

Aquest any el sopar es va celebrar al Restaurant Sa Vinya, a Sant Josep. Durant el conegut trobada nadalenc, al qual van acudir el president insular del PP, Miguel Jerez, la secretària general de la formació, Carmen Castro, i els candidats a les eleccions municipals de tots els ajuntaments de l`illa, es van atorgar els premis que la formació reparteix anualment a l`afiliat més compromès, a la junta local de NNGG més activa, el polític jove promesa, el polític més compromès amb NNGG i al millor polític de la formació.

A la trobada organitzat que va organitzar la junta insular que lidera Rafa Triguero no van poder assistir ni el candidat a la presidència del Govern, José Ramón Bauzá, ni el president regional de Noves Generacions, Llorenç Galmés, ni la vicesecretària de comunicació de l`organització juvenil, Clara Gómez, a causa del caos aeri produït per la vaga salvatge dels controladors aeris.