Exitosa jornada de formació de Noves Generacions d`Eivissa sobre Ètica, Valors i Justícia

Exitosa jornada de formació de Noves Generacions d`Eivissa sobre Ètica, Valors i Justícia

Ahir NNGG d`Eivissa va celebrar la I Jornada Formativa de NNGG sobre Ètica, Valors i Justícia que va tenir lloc a l`Hotel Royal Plaza d`Eivissa. Aquesta jornada va ser un èxit, ja que van ser nombroses les persones que passaren per allà durant el dia

El Sr Jesús Monge, llicenciat i doctorat en Filosofia assistir per parlar del debat ètica vs moral, l`origen d`aquests termes, els conceptes de bé i mal i el pluralisme cap al qual condueixen així com temes de conductes, la veritat i la família. Va continuar la Srta Sara Pérez, llicenciada en Psicologia i màster en Trastorns de la Personalitat descrivint el perfil de les conductes corruptes i les seves possibles causes, així com la relació entre el poder i la corrupció. Finalment per acabar la jornada matinal, la Srta Bea Vidal, directora de banca, ens va desgranar la situació bancària actual i les caixes d`estalvis, el cas Bárcenas i més.

Després d`un recés per dinar, es va iniciar la jornada de tarda amb una taula rodona moderada pel Sr Miquel Jerez i en la qual van prendre veu, el Sr Vicent Serra, el Sr Toni Ramon i la Srta Pepita Gutiérrez. Durant una mica més d`una hora es va dialogar de diversos temes, des dels relacionats amb la desafecció cap a la política, que existeix avui en dia per part de la gent del carrer, fins a la lentitud però necessitat de l`aplicació de les lleis en les tasques i casos que es troba un polític en el dia a dia.