Felicitem a NNGG Catalunya i a Coto Roquet pel seu èxit electoral

Felicitem a NNGG Catalunya i a Coto Roquet pel seu èxit electoral

El Partit Popular de Catalunya i l`equip liderat per Alicia Sánchez-Camacho ha aconseguit un resultat històric en les eleccions autonòmiques que s`han celebrat avui, obtenint dinou escons que formen el tercer grup polític del Parlament.

És per això que Noves Generacions de les Illes Balears vol felicitar als joves del Partit Popular de Catalunya en general i a tots i cadascun dels joves que han col.laborat en la campanya electoral en particular, pel magnífic treball que han realitzat aquests dies en favor del canvi. A més, cal afegir que gràcies a tota aquesta tasca, José A. Coto Roquet ha obtingut l`acta de diputat per la circumscripció de Barcelona, guanyant a les Joventuts d`Esquerra Republicana de Catalunya, JERC.

En paraules del president regional de NNGG de les Balears, Llorenç Galmés, “des de Noves Generacions de Balears volem feliciter a Noves Generacions de Catalunya i a Coto Roquet pel seu gran èxit electoral”. Els joves del PP balear asseguren que el canvi que s`ha iniciat avui a Catalunya aviat es produirà en altres comunitats autònomes que, com les Balears, anhelen un canvi real en les seves polítiques i el seu futur.