Galmés: “A Antich se li han acabat les idees i es dedica a copiar sense dissimular les propostes del PP”.

Galmés: “A Antich se li han acabat les idees i es dedica a copiar sense dissimular les propostes del PP”.

La comissió de joventut del PP Balear juntament amb Noves Generacions de les Illes Balears denúncia públicament que el president del Govern, Frances Antich, ha copiat el programa electoral d`aquesta formació política per presentar tres propostes en el debat de l`Estat de la Comunitat Autònoma que està tenint lloc aquests dies al Parlament.

Així es va corroborar ahir a la reunió de la Comissió de Joventut del Partit Popular, en la qual, juntament amb membres de NNGG, es va analitzar el discurs del president de l`executiu balear referit als joves. La Comissió denuncia que les tres propostes formulades per Antich són una còpia del programa electoral que el PP va presentar en les passades eleccions de 2007. En el punt 23 aquest programa es prometia garantir l`accés a una primera feina, promoció als joves emprenedors ia l`autoocupació, i la creació de cursos mixtos de formació ocupació per a joves que vulguin reprendre els seus estudis. Les propostes estan calcades del programa del Partit popular, com es pot comprovar llegint l`edició impresa del programa editat el 2007.

Alejandro Sanz, president de la Comissió de Joventut, ha qualificat el discurs d`Antich de “irreal, amb l`actual situació econòmica de les administracions públiques”. “És inadmissible que ara es tregui de la màniga ajudes als joves, copiades del programa del PP, quan en tres anys els hem importat un rave”, assegura Sanz, per a qui, el fet que ara, a escassos mesos de les eleccions , Antich faci ara aquestes propostes, és la demostració que ara “només busca captar vots a la desesperada”.

Per la seva banda, el president de NNGG de les Illes Balars, Llorenç Galmés, ha assegurat que el discurs d`Antich “no té cap credibilitat”. Ha afegit: “ja ningú s`ho creu. No pretendrà que ens creguem que en 6 mesos faran tot el que no han fet en 3 anys “. El president regional de NNGG creu que el president Antich es riu dels joves en presentar propostes que sap que no va a aplicar. I sentència: “A Antich a part de ser un pèssim president que suspèn en totes les àrees, se li han esgotat les idees i es dedica a copiar sense dissimular les propostes del PP”.