Galmés: “Amb menys recursos el Partit Popular farà molt més des de les institucions”

Galmés: “Amb menys recursos el Partit Popular farà molt més des de les institucions”

Divendres passat Noves Generacions de Balears va celebrar la seva Junta Directiva Regional, ocasió que serveix per reunir el Comitè Executiu de l`organització juvenil i als presidents de les juntes locals de totes les Illes cada tres mesos.

Durant la junta, el president regional Llorenç Galmés va fer un informe de gestió relatiu a l`organització i, a més, va destacar el treball parlamentari que els quatre diputats de Noves Generacions duen a terme al Parlament. El diputat Llorenç Galmés és el diputat popular encarregat de defensar els pressupostos de la CAIB relatius a joventut, formació i treball. “Amb menys recursos el Partit Popular farà molt més pels joves en les institucions” va declarar el president de NG Balears. Per la seva banda, l`adjunta a presidència de NG i portaveu del GPP, Marga Prohens, ha recordat que “no creiem en la cultura de la subvenció, sinó que apostem pel model de l`esforç”.

Quant a l`àmbit organitzatiu de l`organització de Noves Generacions, el president Llorenç Galmés va acceptar la renúncia al càrrec del secretari general, Alejandro Jurado, que va renunciar al seu lloc per motius personals. A la junta local van estar presents María Delgado i Carmen Díaz de Bustamante, coordinadores de la presidència nacional de NG.