Galmés: “Amb menys recursos el Partit Popular farà molt més des de les institucions”

Galmés: “Amb menys recursos el Partit Popular farà molt més des de les institucions”
  • Post category:Illes Balears

Divendres passat Noves Generacions de Balears va celebrar la seva Junta Directiva Regional, ocasió que serveix per reunir el Comitè Executiu de l`organització juvenil i als presidents de les juntes locals de totes les Illes cada tres mesos.

Durant la junta, el president regional Llorenç Galmés va fer un informe de gestió relatiu a l`organització i, a més, va destacar el treball parlamentari que els quatre diputats de Noves Generacions duen a terme al Parlament. El diputat Llorenç Galmés és el diputat popular encarregat de defensar els pressupostos de la CAIB relatius a joventut, formació i treball. “Amb menys recursos el Partit Popular farà molt més pels joves en les institucions” va declarar el president de NG Balears. Per la seva banda, l`adjunta a presidència de NG i portaveu del GPP, Marga Prohens, ha recordat que “no creiem en la cultura de la subvenció, sinó que apostem pel model de l`esforç”.

Quant a l`àmbit organitzatiu de l`organització de Noves Generacions, el president Llorenç Galmés va acceptar la renúncia al càrrec del secretari general, Alejandro Jurado, que va renunciar al seu lloc per motius personals. A la junta local van estar presents María Delgado i Carmen Díaz de Bustamante, coordinadores de la presidència nacional de NG.