Galmés: “Exigim a JSIB que rectifiquin i es disculpin públicament per difamar Alejandro Jurado i degradar gratuïtament el nom de Noves Generacions de Balears”

Galmés: “Exigim a JSIB que rectifiquin i es disculpin públicament per difamar Alejandro Jurado i degradar gratuïtament el nom de Noves Generacions de Balears”

Noves Generacions de les Illes Balears ha lamentat avui les difamacions abocades per Joventuts Socialistes respecte el nomenament d`Alejandro Jurado com a cap d`esports d`IB3. Els joves del PSIB van difondre un comunicat de premsa criticant el nomenament de l`exsecretari general de l`organització juvenil del PP, afirmant que no complia els requisits preestablerts per a la plaça. Per NG de les Balears les desafortunades declaracions fetes per Xisco Dalmau, secretari general de JSIB, són un atac a la veritat i una mostra de la seva falta d`alçada política.

El president de Noves Generacions de les Illes Balears, Llorenç Galmés, ha declarat aquest matí que “des de NG exigim a Xisco Dalmau i a les Joventuts Socialistes una rectificació immediata, els exhortem a què demanin disculpes públicament per mentir i per degradar gratuïtament el nom de Noves Generacions; el nostre exsecretari general és un professional que té públicament acreditada la seva experiència en el sector esportiu”. D`altra banda, Galmés ha incidit en el fet que “cada vegada que JSIB emet un comunicat respecte NG, o menteix o s`equivoca, un exemple recent d`això és afirmar que Jurado va ser president de la nostra organització, quan únicament ha exercit el càrrec de secretari general”. “JSIB hauria rentar primer els seus pedaços bruts, i preocupar-se, per exemple, perquè després de passar per IB3 van deixar el canal autonòmic en la fallida, com han revelat recentment les auditories fetes a l`ens públic”, ha afegit el president de NG de les Balears.

Per la seva banda, el vicesecretari d`Acció Política i Institucional, a instàncies d`Alejandro Jurado, ha afirmat que “l`experiència professional de vuit anys que té Jurado està totalment acreditada, amb el seu pas per Onda Cero, Reial FM, Ràdio Mania-Ràdio Marca, IB3 Ràdio i Diari Marca entre 2003 i 2011”. Així mateix, Pedro Álvarez ha destacat el fet que Alejandro Jurado dimitís del seu càrrec en l`organització juvenil per optar amb total llibertat a la plaça que li ha estat assignada.

Vists els fets, Noves Generacions de les Illes Balears confia que els joves del PSIB en general i el seu secretari general, Xisco Dalmau, en particular, apel·lin a la responsabilitat i rectifiquin les mentides descarades que aboquen sobre la nostra organització juvenil, demostrant la seva falta d`escrúpols i mediocritat política.