Galmés: “Necessitem solucions urgents, rigoroses i creatives per oferir esperança a la joventut balear”

Galmés: “Necessitem solucions urgents, rigoroses i creatives per oferir esperança a la joventut balear”

La passada setmana, en Comissió Parlamentària d`Afers Socials i Drets Humans, el president regional de Noves Generacions i diputat autonòmic del Partit Popular de Balears, Llorenç Galmés, va expressar el seu suport explícit i el de tota l`organització juvenil a l`esforç que el nou conseller de Educació, Cultura i Universitats i tot el Govern Bauzá estan fent per millorar la situació real dels joves de Balears.

Després de la compareixença del conseller Bosch, Galmés, acompanyat pel diputat també de NG, Alejandro Sanz, va intervenir per agrair al responsable de Joventut del Govern que hagués aclarit en Comissió quals seran les línies bàsiques del pla de joventut del Partit Popular i el canvi de rumb del nou executiu, després del passotisme de l`anterior legislatura.

Davant el ple de la Comissió, Galmés es va preguntar perquè durant els passats quatre anys de crisi no s`han donat incentius o bonificacions fiscals als joves, perquè es van endurir les condicions de la Hipoteca Jove, perquè no es van construir les VPO promeses i perquè no es va taxar el seu lloguer en 180 € tal i com s`havia promès, o perquè no es va apostar més per l`educació i la formació professional.

En paraules del president de NG de les Balears, “l`única ocasió en tota la passada legislatura en què es va sentir parlar al Govern socialista d`Antich de joventut va ser quan en el seu debat d`investidura va aportar com a fórmula magistral d`ajuda a joves les propostes polítiques que Noves Generacions i Partit Popular van prometre l`any 2007”.

Galmés ha afegit que “els joves volem ser protagonistes de la recuperació del país, però per fer-la necessitem els mitjans necessaris per a conformar un teixit empresarial actiu i dinàmic. Nosaltres no volem ser la generació perduda, volem ser la generació que tregui més rendiment a els recursos que tenim al nostre abast “.

El president de NG Balears, en referència a les propostes del conseller Bosch respecte educació, habitatge, ocupació i oci, li va agrair el seu treball, iniciat des de zero i va afirmar que “amb totes aquestes propostes, conseller, aconseguirà oferir solucions urgents, rigoroses i creatives amb l`objectiu d`oferir esperança per al present i el futur dels nostres joves. No dubti que ens tindrà al seu costat, igual que estic segur que tindrà a tota la joventut balear”.