gonzalez pons inaugura la ix escola d`estiu

El Vicesecretari General d`Estudis i Programes del PP Nacional, Esteban González Pons, va inaugurar divendres passat la IX Escola d`Estiu de NN.GG de les Illes Balears, celebrada aquest cap de setmana al Port d`Alcúdia. Pons, acompanyat pel Secretari General del PP de les Illes Balears, Miquel Vidal, la batlessa d`Alcúdia, Coloma Terrassa i el Secretari General de NN.GG, Pedro Álvarez, va manifestar que avui dia “ser polític” està molt desprestigiat pel que “cal fer un esforç per recuperar la confiança dels ciutadans en la política”. Pons es va dirigir als joves i els va dir “podeu estar molt orgullosos de ser del Partit al qual pertanyeu”. “No podem oblidar que rebem l`herència d`un país totalment arruïnat que els que el van deixar no sabien que ho estava”.

Davant d`aquesta herència, el Partit Popular va haver de posar a treballar, “en primer lloc i el més complicat era fer arribar a la gent la situació pel que estava travessant el nostre país i després que ho entenguessin”. El següent pas era idear un pla ambiciós de reformes i finalment “aguantar i tenir la paciència fins que aquestes reformes comencin a donar els seus fruits, que a poc a poc ja van donant”.

El popular ha manifestat que el més fàcil hauria estat continuar sense dur a terme cap reforma el resultat hagués estat “estavellar”. Podeu estar orgullosos de pertànyer a un partit que està traient aquest país del forat en el qual ens trobàvem.

Per la seva banda, el Secretari General del PP, Miquel Vidal es va dirigir als joves populars per expressar l`orgull que ha sentit al veure la sala plena de joves dels quals sortirà el futur de la formació, al voltant d`un centenar. Vidal va afirmar que “podeu estar segurs que pertanyeu a la millor associació juvenil, si mireu al vostre voltant i compareu vosaltres mateixos compartireu aquest orgull”.

El Secretari General ha destacat que “la política és gestionar per a un poble millor, per a una comunitat millor i per a una societat millor”, i “vosaltres sou el futur d`aquesta societat i en aquest sentit heu de treballar”.

Per la seva banda, l`alcaldessa d`Alcúdia – municipi on s`han celebrat les jornades – s`ha mostrat satisfeta que aquestes jornades formatives i informatives es duguin a terme en el seu municipi. Terrassa va destacar l`orgull de tenir un planter de joves que decideixen passar un cap de setmana per demostrar el seu compromís i esforç per treballar tot per a un partit. “Són dies de compromís, de treball i d`esforç que molta gent des de fora no valora”. En aquest sentit, Terrassa ha demanat als joves que segueixin treballant en positiu i amb les ganes i l`empenta que dia a dia demostren.