Hem de ser eix de referència del centre-dreta polític i defensors de la llibertat individual i la creació de riquesa

Hem de ser eix de referència del centre-dreta polític i defensors de la llibertat individual i la creació de riquesa

El president del PP balear, Miquel Vidal, ha clausurat aquest matí la XI Escola d`Estiu de Noves Generacions de les Illes Balears, acompanyat del president d`aquesta organització i secretari general de la formació política, Andreu Ferrer, i el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, municipi que, al llarg d`aquest cap de setmana, ha acollit les jornades, inaugurades el passat divendres.

Durant la seva intervenció, Miquel Vidal ha destacat la rellevància social i estratègica del Partit Popular “com a organització política més important d`Europa, basada en unes consignes clares que proporcionen sentit al discurs de centre dreta que és el nostre punt de referència ideològic: la defensa de la llibertat individual i l`aposta per una societat en la qual la persona és més important que les administracions i que creu en la propietat privada i en la creació de riquesa com a eixos vertebradors de la societat”.

Vidal ha destacat també que els joves “representen el futur i l`esperança”, i ha encoratjat els membres de Noves Generacions del PP balear a “adquirir formació i preparació per a després tenir l`oportunitat de posar aquest bagatge al servei de la ciutadania, un requisit especialment important en una formació política amb vocació de govern, com és la nostra”.

Per la seva banda, Andreu Ferrer ha remarcat l`extraordinària implantació de Noves Generacions com a organització juvenil més nombrosa de les Illes Balears, amb més de 1.800 afiliats. Segons la seva opinió, “és precisament el capital humà l`element més important en qualsevol projecte, perquè és mitjançant la contribució personal que es van forjant els reptes i desafiaments del futur”.

Durant el seu discurs de clausura, Ferrer ha apostat per “donar veu als joves” en les formacions polítiques i ha defensat que els partits “tenguin molt en compte les necessitats i expectatives del nostre col·lectiu”.

El dirigent popular també ha subratllat la consolidació de l`Escola d`Estiu de Noves Generacions, que ha celebrat ja la seva onzena edició, seguint la tradició d`escollir una de les illes de l`arxipèlag com a marc de celebració de les jornades. Després de la trobada duta a terme a Eivissa l`any passat, en aquesta edició l`Escola d`Estiu ha tingut lloc a Mallorca, i concretament a Cala Egos, a la zona de Cala d’Or, un dels espais paisatgístics més emblemàtics del municipi de Santanyí.

El fòrum va ser inaugurat el passat divendres amb l`assistència del secretari general de Noves Generacions d`Espanya, Javier Dorado, i la ponència `Escenaris electorals en les eleccions catalanes i generals`, que va córrer a càrrec del director de l`Institut Balear d`Estudis Socials, Gonzalo Adán. En ocasió d`aquesta conferència, els components de Noves Generacions varen presentar l`acte `Units guanyem`, en referència al procés segregacionista de Catalunya.

Durant la jornada de dissabte les jornades varen comptar amb la presència del vicesecretari de Comunicació del Partit Popular, Pablo Casado, que va oferir als assistents la ponència `De tu a tu: la política de joventut en el Partit Popular’.