Iniciat el procés d`elecció de compromisaris pel XVIII Congrés Nacional del Partit Popular

Iniciat el procés d`elecció de compromisaris pel XVIII Congrés Nacional del Partit Popular

El passat 14 de novembre, la Junta Directiva Nacional del Partit Popular va aprovar la Convocatòria del XVIII Congrés Nacional del PP, que se celebrarà a Madrid, els propers dies 10, 11 12 de febrer de 2017.

Noves Generacions de Balears compta amb dues places de compromisari: una a Mallorca i una a Eivissa, que han estat assignades per la Direcció nacional mitjançant una fórmula matemàtica en funció del nombre d`afiliats i del resultat electoral en les darreres eleccions. A partir d`avui, dimarts 13 de desembre, i fins a dijous que ve, dia 15, a les 12.00 hores, pots presentar la teva candidatura a compromisario per correu electrònic (nnggbaleares@pp.es) o emplenant el formulari que es troba disponible a la Seu Regional del Partit Popular de Balears (C/Palau Reial nº10, Palma).

Les eleccions per triar al compromisari de Noves Generacions de Mallorca se celebraran divendres que ve, dia 16 de desembre, entre les 16.00 i les 20.00h, a la Seu Regional. Les eleccions per elegir al compromisari d`Eivissa seran convocades pròximament, en el cas que hi hagi més d`un candidat.

Tant per optar a les places de compromisari de NNGG, com per elegir-los, podran fer-ho aquells afiliats menors de 30 anys. Pots consultar el Reglament Marco del Congrés a la pàgina web del Partit Popular de Balears (www.ppbalears.es).

Per altra banda t`informem que al XVIII Congrés es debatran cinc ponències, que definiran l`acció política i l`organització del Partit Popular durant els quatre propers anys. Pròximament et convocarem a les reunions que organitzarà Noves Generacions de Balears per aportar les propostes que consideris convenients a les mateixes. T`animem a participar tant en les votacions a compromisario, com al debat de les Ponències convocades.

El futur del Partit Popular ho decideixes tu!