Iniciat el procés d`elecció de compromisaris pel XVIII Congrés Nacional del Partit Popular

Iniciat el procés d`elecció de compromisaris pel XVIII Congrés Nacional del Partit Popular
  • Post category:Illes Balears

El passat 14 de novembre, la Junta Directiva Nacional del Partit Popular va aprovar la Convocatòria del XVIII Congrés Nacional del PP, que se celebrarà a Madrid, els propers dies 10, 11 12 de febrer de 2017.

Noves Generacions de Balears compta amb dues places de compromisari: una a Mallorca i una a Eivissa, que han estat assignades per la Direcció nacional mitjançant una fórmula matemàtica en funció del nombre d`afiliats i del resultat electoral en les darreres eleccions. A partir d`avui, dimarts 13 de desembre, i fins a dijous que ve, dia 15, a les 12.00 hores, pots presentar la teva candidatura a compromisario per correu electrònic (nnggbaleares@pp.es) o emplenant el formulari que es troba disponible a la Seu Regional del Partit Popular de Balears (C/Palau Reial nº10, Palma).

Les eleccions per triar al compromisari de Noves Generacions de Mallorca se celebraran divendres que ve, dia 16 de desembre, entre les 16.00 i les 20.00h, a la Seu Regional. Les eleccions per elegir al compromisari d`Eivissa seran convocades pròximament, en el cas que hi hagi més d`un candidat.

Tant per optar a les places de compromisari de NNGG, com per elegir-los, podran fer-ho aquells afiliats menors de 30 anys. Pots consultar el Reglament Marco del Congrés a la pàgina web del Partit Popular de Balears (www.ppbalears.es).

Per altra banda t`informem que al XVIII Congrés es debatran cinc ponències, que definiran l`acció política i l`organització del Partit Popular durant els quatre propers anys. Pròximament et convocarem a les reunions que organitzarà Noves Generacions de Balears per aportar les propostes que consideris convenients a les mateixes. T`animem a participar tant en les votacions a compromisario, com al debat de les Ponències convocades.

El futur del Partit Popular ho decideixes tu!