I Jornades Interinsulars

I Jornades Interinsulars

Aquest cap de setmana han conclós les I Jornades Interinsulars de Noves Generacions de les Illes Balears. Entre el 19 i 20 de maig, tres taules amb 8 ponents han tractat els temes que més interessen als joves de cara a definir les prioritats per les proximes eleccions de 2019. En la cloenda de les jornades, la Presidenta Marga Vicens ha destacat la importancia dels joves en la recta final d’aquesta legislatura, on volem aportar molt al partit.

La cloenda de les I Jornades interinsulars de Noves Generacions de les Illes Balears ha comptat, a més del secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, amb el vicepresident Llorenç Galmés, amb la diputada popular per les Balears al Congrés, Teresa Palmer, juntament amb el president nacional de Noves Generacions , Diego Gago, la seva presidenta regional, Marga Vicens i el secretari general, Marc Álvarez.

El secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, Toni Fuster, ha clausurat aquest diumenge les I Jornades interinsulars de Noves Generacions en què ha volgut remarcar que “governar és solucionar problemes, no crear-los com fa el Pacte de Francina Armengol”. En aquest sentit, ha afegit que “la vocació de servei públic, el seny, l’assossec i l’equilibri són la nostra senya d’identitat”.

Toni Fuster ha incidit en què Noves Generacions “ha demostrat aquest cap de setmana el potencial que té per l’èxit de convocatòria i prenem nota des del partit de les conclusions dels temes tractats en les dues jornades de feina perquè, sense cap dubte, són fonamentals per encarar el compte enrere per a les eleccions de 2019”.

“Xerr avui en nom del nostre president, Biel Company, quan vos dic que ens sentim profundament orgullosos de vosaltres; el canvi del partit passa per vosaltres, sou el present i futur”, ha destacat el secretari general qui ha afegit que “el que és realment important, també, és fugir de la confrontació, dels debats estèrils i poc productius”. A més, ha recalcat que “el Govern d’Armengol intenta crear cortines de fum per tapar la seva nul·la gestió en tots els àmbits, no caiguem en les seves trampes, amb les quals també pretenen dividir-nos”.

A més d’Educació i Formació i de Joves Emprenedors, de les conclusions de les que ha donat compte el vicesecretari d’Acció Política de NNGG, Llorenç Perelló, destaca el “greuge comparatiu entre illes pel que fa al transport públic; que depèn de l’illa té un tipus o un altre de descompte per als joves i això no ha de ser així”. “Per l’única cosa que es recordarà aquest Govern, pel que fa a mobilitat pública, és per retallar freqüències del tren a Mallorca de manera reiterada i per fer anuncis d’impuls al servei en autobús que només responen al canvi de concessions”. “És un autèntic despropòsit lo del Pacte; només amb el Partit Popular podrem frenar la inoperància d’Armengol i els seus”, ha conclòs.