Isern: “Els joves del PP són garantia d`un futur millor”

Isern: “Els joves del PP són garantia d`un futur millor”

El cap de llista pel Partit Popular dels Illes Balears en les eleccions generals del 20D, Mateo Isern, i la candidata al Senat per Mallorca, Catalina Soler, han mantingut aquesta tarda una trobada amb els membres de NNGG al centre d`idees i projectes Fàbrica Ramis d`Inca.

L`acte ha explicat també amb la presència d`Andrés Ferrer, president de NNGG, la diputada Mariona Llauris, i els número 7 i 8 al Congrés, Laura Berná i Pedro Manuel Álvarez, respectivament. Isern ha recordat que les NNGG del PP són “l`organització juvenil més nombrosa” i ha posat en valor el seu paper assenyalant que “els joves sou present i futur i els joves del PP esteu treballant pel futur d`Espanya. Sou garantia d`un futur millor”.

El cap de llista al Congrés ha indicat que “mentre amb Zapatero un de cada dos joves s`anava a l`atur, es destruïen 1.500 ocupacions diàries i s`aportava la meitat dels aturats de la UE, amb el PP es creen 1.500 ocupacions diàries i Espanya és el segon país de la zona euro amb més contractes indefinits”. Isern ha assegurat que el PP és un partit “compromès amb la formació i les oportunitats dels joves” i ha recordat que en els PGE de 2016 s`han consignat gairebé 1.500 milions d`euros per a beques, “la major partida de la nostra història”.

Per la seva banda, Andrés Ferrer ha assegurat als membres de NNGG que “Mariano Rajoy ha demostrat ser un president eficaç i eficient amb la recuperació que ha experimentat Espanya en els últims 4 anys” i ha destacat la importància que el PP governi després del 20D per consolidar totes les reformes empreses “perquè si no guanyem s`articularà un pacte anti-PP amb l`únic objectiu de tornar enrere tot el que hem avançat”.