Javier Dorado: “Els joves d`aquest país anhelen d`una vegada per sempre solucions”

Javier Dorado: “Els joves d`aquest país anhelen d`una vegada per sempre solucions”

El secretari general de Noves Generacions d`Espanya, Javier Dorado, ha assegurat que els joves “anhelen d`una vegada per sempre solucions” i esperen que “l`alta taxa d`atur que avui s`acarnissa amb els espanyols, especialment amb els joves, acabi i tinguem un clima de confiança, de certesa i l`oportunitat de desenvolupar una vida independent “, en la qual tenir una feina o un habitatge” no només sigui una utopia i un somni sinó que pugui ser una realitat “.

Així ho ha expressat Daurat en declaracions als mitjans al costat de la presidenta regional de Noves Generacions, Cristina Molina, i la presidenta de NNGG de Toledo, Carolina Agut, abans de començar la Comissió d`alcaldes i regidors de Noves Generacions de Castella-la Manxa a Toledo.

El dirigent juvenil ha destacat la importància que els joves tinguin un paper “decisiu i decisori” en la política dels ajuntaments i les comunitats autònomes, i alhora ha mostrat la seva satisfacció pel fet que més de 200 joves de Noves Generacions formin part de les corporacions locals de Castella-la Manxa.

“Això no és casualitat”, ha ressenyat Dorado, ja que “són persones interessades pel seu entorn, que tenen idees, projectes i solucions als problemes de la gent”.

El número dos de NNGG a nivell nacional ha recordat que els ciutadans “han optat per donar-li veu al Partit Popular”, cosa que comporta “l`oportunitat de dur a terme aquelles polítiques que tant anhelem, per les que tant temps portem lluitant i que pensem que donaran solució d`una vegada per totes a la problemàtica “.

Així mateix, ha indicat que la confiança dipositada en el PP el passat 22 de maig suposa “la responsabilitat de saber que estem representant a la majoria dels ciutadans, de saber que gran part de la ciutadania ha confiat en el Partit Popular i en Noves Generacions per posar per fi solució a aquesta greu crisi econòmica, financera i política que viu avui el nostre país i que també s`ha acarnissat especialment amb Castella-la Manxa.

“ESCANDALÓS” EL DEUTE DE CLM

D`altra banda, Javier Dorado s`ha referit a la “lamentable” i “escandalosa” xifra de 1.742 milions de deute que acumula la Junta de Comunitats de factures sense pagar, que, ha dit, “demostra que la gestió dels recursos públics es ha de fer d`una manera eficient i eficaç, i el PSOE no sap d`eficiència ni d`eficàcia “.

Els joves de Noves Generacions, ha afirmat, estan “compromesos amb la responsabilitat de gestionar els diners de tots per així repercutir positivament en la situació dels joves i dels ciutadans en general”.

“Sabem que tenim una altra forma diferent de governar i gestionar i intentarem coordinar-nos per que aquesta forma de donar solucions als ciutadans sigui una realitat a Castella-la Manxa i que d`aquí a uns mesos, que esperem que sigui més aviat que tard, també ens donin l`oportunitat de fer-ho a Espanya “, ha finalitzat.