Jesús de Miguel, elegit president de NNGG de Palma amb el 100% dels vots

Jesús de Miguel, elegit president de NNGG de Palma amb el 100% dels vots

Jesús de Miguel va ser elegit president de Noves Generacions del PP de Palma amb el 100% dels vots durant la celebració del congrés local de la formació al centre Flassaders. L`acte va comptar amb l`assistència del secretari general del PP de les Illes Balears, Miquel Vidal, el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, el batle de Palma, Mateu Isern, el president de la Junta Territorial de Palma, José María Rodríguez, els senadors nacionals Llorenç Bosch i Gari Duran a més de gran part de l`equip municipal de l`Ajuntament i diputats populars.

L`organigrama de NNGG de Palma compta amb Jesús de Miguel a la presidència i Francisco Caimaris com a secretari general. Com a coordinador de l`Àrea Política, Sergio Rodríguez, vocalia Sectorial, Marta del Pino, Vocal d`Estudis i Programes, Khesus Alpisar, vocal de Relacions Institucionals, Andrés Salom. Com a vocals d`Acció política, Joan Pau, Rosa Llobera, Javier Robles, Antònia Roca i Llorenç Bauzà. Coordinador de l`Àrea d`Organització, Toni Bernat, vocalia territorial, José M ª Priego, vocalia de Comunicació, Raul Bar, vocalia de Mobilització, Fabio Bertola, vocals d`Organització, Verónica Vidal, Javier Bonet, Leticia Rubira, José Mora, Alberto Ortiz.

L`acte va començar amb la salutació inaugural de l`alcalde de Palma, Mateu Isern, que va afirmar trobar-se davant una part molt especial de la joventut espanyola que davant els temps difícils pels quals està passant el país, “encara té ganes d`afrontar els problemes amb actitud positiva “. Així va destacar que l`organització juvenil del PP té el “grau de maduresa” necessari en aquesta situació de crisi actual “.

Per la seva banda, el president insular, Jeroni Salom, ha apuntat que “el futur de la política del PP passa per les Noves Generacions del partit” a través d`idees i de gent nova que tiri endavant els projectes que necessiten els nostres ciutadans. Per finalitzar, Salom es va mostrar orgullós dels joves a qui ha considerat “imprescindibles”.

El president de la Junta Territorial de Palma, José María Rodríguez, ha posat èmfasi que NNGG “és sens dubte el millor que té el PP”. “Sou l`estímul del partit que doneu força cada dia a aquesta organització gran, honrada i transparent que treballa cada dia per treure aquesta situació endavant”.

Finalment, el secretari general del PP de les Illes Balears, Miquel Vidal, va remarcar que en aquest moment polític i social tan difícil “no ens podem oblidar que formem part d`un partit fort i cada un dels que estem aquí representem una part d`ell “. Així, dirigint-se als joves, Vidal ha afirmat que “sou el futur i la força d`aquest partit”, així com “l`enveja de totes les associacions juvenils que hi ha al món”.

El recent proclamat president de Noves Generacions de Palma, Jesús de Miguel, es va comprometre a no defraudar la confiança que l`organització ha dipositat en ell i va agrair al president regional de NNGG, Andreu Ferrer i la presidenta insular, Cati Civera el suport rebut en aquests últims mesos. D`altra banda, De Miguel va adquirir el compromís de “seguir treballant els 365 dies de l`any per i per a Noves Generacions”, i va demanar la implicació de tots els afiliats de l`organització juvenil perquè participin en qualsevol acció política d`organització que es dugui a terme. Per finalitzar, el president ha demanat al seu equip “que es deixin la pell en aquest projecte”, perquè si tira endavant serà per l`impuls de tots i no d`un de sol, “projecte que estableix canals per fer arribar les nostres idees i les nostres propostes “.