Joan Salort: «S’ha de fer feina al carrer, escoltar a la gent i atendre les seves peticions»

Joan Salort: «S’ha de fer feina al carrer, escoltar a la gent i atendre les seves peticions»

El 8é Congrés Insular de Noves Generacions del Partit Popular Mallorca ha triat Joan Salort Fuster com a nou president de la formació juvenil del partit. Salort, que substitueix Jaume Llompart en el càrrec, ha assegurat que un dels seus objectius prioritaris és «fer feina amb totes les juntes locals per estendre el missatge de Noves Generacions. No tan sols fer feina a les xarxes socials, sinó que també s’ha de fer feina al carrer, escoltar a la gent i atendre les seves peticions».

En el seu discurs, Salort ha volgut destacar que «El pensament de cada un de nosaltres ens fa ser autèntics. Si som autèntics, serem valents i no tendrem por d’equivocar-nos, perquè defensarem el que realment pensam i el que realment sentim. Hem d’estar alla a on els joves ens demanin que facem feina».

Un altre dels punts que ha destacat el nou president de NNGG del PP de Mallorca és el compromís democràtic, on considera que s’ha de revitalitzar la confiança dels ciutadans en el nostre sistema democràtic, un valor que el partit Popular sempre té present».

El nou equip de Joan Salort està integrat per 20 joves de diversos municipis de Mallorca i compta amb Carmen Cañellas com a nova secretaria general.

En l’acte ha intervingut la presidenta de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Vicens, que ha animat al nou equip a «seguir fent feina per arribar a cada municipi de Mallorca, fent arribar el missatge de Noves Generacions».

En la seva intervenció, Vicens ha criticat un executiu que segueix criticant l’augment de barracons amb un govern del Partit Popular mentre ells amb 1300 milions més volen fer escoles 100% de barracons. La presidenta regional ha recordat que un dels valors principals del nostre partit és la diversitat de pensament, però que això no ha de ser obstacle perquè tots remem en la mateixa direcció, l’objectiu de fer a Biel Company president del Govern de les Illes Balears al 2019.

A la clausura també ha participat la secretaria general nacional de Noves Generacions, Reyes Fernandez, que ha recordat que des de el govern central «s’han incrementat les beques, s’ha reduït l’atur i s’ha aconseguit un pacte d’estat en matèria d’igualtat, i ara, també aconseguirem el pacte en educació».

Per la seva part, en la clausura del congrés, el president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha assegurat que “el PP ha defensat i defensarà sempre les arrels de les Illes Balears “afegint que” no consentiré que ningú digui que no defensem la nostra terra”.

Després d’agrair la feina de tots “els que heu fet possible que els joves estiguin representats al PP de les Illes Balears”, Company ha precisat que la formació que presideix “no és un partit de quotes. Tots hem de fer feina i remar per un mateix objectiu. Sabem que no serà fàcil, però hem de fer feina i tenir paciència per aconseguir l’objectiu de 2019” consistent en tornar a governar a les principals institucions.

Per aquest motiu ha demanat a l’organització juvenil que aporti “idees fresques i innovadores” al PP per poder “arribar a la gent amb senzillesa”. En aquest sentit, ha recordat al nou president de NNGG Mallorca que “un càrrec implica dignitat, alegria i treball. Heu de fer un PP més fort i millor”.