Jornada `Joves X Menorca`: NNGG ha de ser la locomotora ideològica del tren que és el Partit Popular

Jornada `Joves X Menorca`: NNGG ha de ser la locomotora ideològica del tren que és el Partit Popular

Noves Generacions espera ser part activa del projecte que defensarà el Partit Popular de cara a les eleccions de 2019, per la qual cosa insta els dirigents del partit a escoltar i tenir en compte les idees i iniciatives dels joves, i plasmar-les en els futurs programes electorals. Considera que ha d`estar sempre darrere del partit i ser responsable de les victòries i derrotes del partit.
 
Aquest ha estat un dels missatges que han traslladat els joves de Noves Generacions Menorca durant la jornada celebrada avui a l`Auditori de Ferreries amb companys de totes les illes, i en la qual s`ha debatut sobre la joventut des de la política municipal i el paper de Noves Generacions en el nou temps polític.
 
Entre les diferents qüestions que s`han tractat, Noves Generacions aposta per ser la locomotora del tren que és el Partit Popular, debatre i definir aquelles postures que el partit per un motiu o un altre no s`atreveix a fixar, com ara la gestació subrogada, tema que es va tractar al Congrés Nacional del PP, “hem abanderar els temes mediambientals, a Menorca més que en cap altre lloc, o parlar de la mort digna, tema que el CIS demostra que és una preocupació popular i cap partit s`ha atrevit a debatre”.
 
NNGG ha d`abanderar les noves manera de fer política fent conferències polítiques, presentant esmenes a les ponències en els congressos, reivindicant el seu paper dins el propi partit i fent valer les seves idees. Una de les prioritats ha de ser la de apropar-se als joves des de molts mecanismes, un imprescindible: involucrar-se en els escenaris on els joves es desenvolupen, les universitats, associacions, clubs esportius.
 
NNGG és la formació política juvenil més nombrosa, un partit amb una clara ideologia, amb un bon equip, moltes persones preparades i molts militants. “No hem de dir que som l`organització més gran sinó la que té més qualitat humana, tenim persones de totes les sensibilitats, com a joves, tenim un projecte i hem de comunicar-ho bé, tenim els nostres processos democràtics interns, on es defineix la nostra ideologia i els nostres principis democràtics”.
 
NNGG ha d`estar en contacte amb tots els sectors, parlar amb tothom, saber quines són les necessitats, definir un projecte i crear un programa electoral que il·lusioni, saber utilitzar bé les xarxes socials i els nous canals de comunicació.
 
NNGG ha de tenir un contacte constant amb els representant del Partit Popular, ha de tenir una funció assessora, reunir-se amb diputats, consellers, regidors, es pot fer política des de qualsevol posició, els joves haurien d`impulsar mocions, iniciatives que arribessin als nostres representants, i després a les institucions, ha d`haver una transmissió d`idees.