José Ramón Bauzá amb l`afiliat més jove de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears

José Ramón Bauzá amb l`afiliat més jove de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears

El president regional del Partit Popular, José Ramón Bauzá, ha convidat a escriure al seu bloc, www.joseramonbauza.es, a l`afiliat més jove del partit a les Illes. Es tracta de Jaume Martorell Cerdà, que té 18 anys i és del municipi de Pollença. Jaume ha escrit aquest matí al bloc del president, des del seu despatx, i ha manifestat que es tracta d`un “orgull”, tant pel fet en si com per ser el primer convidat en aquest espai que Bauzá utilitza per opinar sobre diferents qüestions i temes d`actualitat. L`acte ha comptat amb la presència d`Alejandro Jurado, secretari general de NNGG de les Illes Balears, i de Bernat Vallori, president de NNGG de Mallorca.

“Per dur a terme la modernització i la prosperitat de la nostra comunitat i en general de l`Estat espanyol sense cap mena de dubtes necessitem gent preparada, gent amb ganes de fer feina, gent amb il.lusió i, sobretot, gent honrada que amb esforç i dedicació vagi construint l`espai que tots mereixem. El Partit Popular de José Ramón Bauzá és, per a mi, el punt de partida per començar aquest gran projecte de consolidació i millora de la nostra comunitat “ha escrit Martorell al bloc.

“José Ramón Bauzá és l`únic president de l`Estat espanyol que ho és fruit d`unes eleccions democràtiques on van participar tots els afiliats i afiliades, per tant, un president legitimat per les bases del partit”, afegeix el jove pollensí.

Per la seva banda, el president regional ha explicat la importància que per a ell tenen les noves tecnologies, ja que és un dels millors canals per comunicar-se amb els joves. Per això compte amb un blog, així com perfils en les xarxes socials Facebook i Twitter. A més, a partir d`avui i gràcies a la invitació del propi Jaume Martorell, també comptarà amb un perfil en Tuenti, una de les xarxes socials més utilitzades pels joves.

Jaume Martorell iniciarà aquest any els seus estudis d`Enginyeria de Camins, Canals i Ports a la Universitat Politècnica de Madrid. Li agrada el judo, del qual és cinturó marró, i quan era petit va guanyar una de les edicions del concurs nacional de la Fundació Institucional Espanyola Què és un rei per a tu?.