José Ramón Bauzá presenta candidatura a la presidència del PP de las Illes Balears únicament amb avals de Noves Generacions

José Ramón Bauzá presenta candidatura a la presidència del PP de las Illes Balears únicament amb avals de Noves Generacions

L`actual president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha presentat avui a la secretaria del Comitè Organitzador del Congrés la seva candidatura a la reelecció al capdavant de la Presidència del PP autonòmic, la votació del qual tindrà lloc durant la celebració del XIV Congrés Regional del partit els propers 1 i 2 de juny.

Bauzá ha presentat tots els avals de membres de Noves Generacions, agrupació juvenil del partit, com ja fes també a l`últim congrés extraordinari, celebrat al març de 2010.

El XIV Congrés Regional explicarà així amb una sola candidatura, ja que la de l`actual president és l`única presentada dins del termini marcat pel reglament intern del Congrés, d`acord també amb els Estatuts nacionals del Partit Popular.

El PP aposta una vegada més, “perquè així ho ha volgut el president”, segons la presidenta del Comitè, Mabel Cabrer, per un congrés obert a tots els militants de la formació. Es tracta del segon que se celebra amb aquest sistema, després del de març de 2010, que va ser pioner a Espanya dins del PP i que suposa la màxima democratització que pot oferir un partit.

“Amb aquesta decisió, Bauzá ofereix l`oportunitat perquè els més de 22.000 afiliats del PP a Balears puguin dipositar el seu vot”.