Joventuts Socialistes actua amb quatre anys de retard, irresponsabilitat i pocavergoya

Joventuts Socialistes actua amb quatre anys de retard, irresponsabilitat i pocavergoya

Noves Generacions del Partit Popular de Balears ha criticat avui horabaixa la incoherència de Joventuts Socialistes de Balears, qui a través d`un comunicat han manifestat la seva adhesió a la vaga general de demà i han convidat a la joventut a participar en la mateixa.

Segons Llorenç Galmés, diputat autonòmic i president de l`organització juvenil del Partit Popular de les Illes, “no s`entén que l`organització socialista liderada per Xisco Dalmau, que ha governat durant els darrers set anys sense posar solucions als problemes del país, es s`uneixi a la vaga general convocada pels sindicats a menys de cent dies del Govern de Rajoy”. Pel president de Noves Generacions de les Illes Balears “és un despropòsit que el PSOE encoratgi la conflictivitat social, i més quan els socialistes van aprovar la seva reforma laboral per reial decret, a esquena dels sindicats i empresaris, i van tolerar amb total passivitat que un de cada dos joves espanyols estiguessin en atur”. Així mateix Galmés ha convidat Joventuts Socialistes a deixar marge de maniobra als governs que han arribat a les institucions amb dues majories absolutes històriques produïdes en ambdós casos fa menys d`un any.

Per part seva el vicesecretari d`Acció Política i Institucional de NG de Balears, Pedro Álvarez, ha afirmat que “Joventuts Socialistes actua amb quatre anys de retard irresponsabilitat o desvergonyiment”. Per Pedro Álvarez, “o JSIB té una doble vara de mesurar o la seva memòria no va més enllà, és de barruts manifestar-se per alguna cosa que el Govern del PP ha fet amb exactament la mateixa sistemàtica que el govern de Rubalcaba i Zapatero”.

Finalment Noves Generacions ha fet una crida als responsables de les altres organitzacions juvenils a fer una política responsable i coherent i, en motiu de la vaga general del 29F, a que es respecti tant el dret de vaga com el dret al treball.