Joves de Noves Generacions es reuneixen amb els candidats del Partit Popular al Congrés i al Senat

Joves de Noves Generacions es reuneixen amb els candidats del Partit Popular al Congrés i al Senat
Afiliats i simpatitzants de Noves Generacions van poder parlar amb diferents candidats del Partit Popular de les Illes Balears que es presenten al Congrés dels Diputats i al Senat el passat dia 18 d’octubre. Marga Prohens, Javier Bonet, Maria Salom i Marga Vicens – al costat del president de la formació, Biel Company – van intercanviar impressions amb els assistents per a exposar el seu projecte i explicar tot el relacionat en polítiques de joventut. En finalitzar, es va gaudir d’un col·loqui per part dels assistents.
Durant l’acte, Javier Bonet i Maria Salom van destacar la “importància d’unificar el vot al Senat” per a aconseguir que tinguin funció a l’hora de formar-lo. Així mateix, Marga Prohens va exaltar la importància de defensar valors com el feminisme o l’ecologisme per a ser millor alternativa per als balears i els espanyols.
Després de l’intent fallit de formar Govern per part de Pedro Sánchez, els espanyols hauran de tornar a votar el pròxim 10 de novembre. Per això, des del PP i NNGG s’anima als joves a participar en la vida política per a millorar el futur de la societat. En les pròximes eleccions, el Partit Popular surt a guanyar per #todoloquenosune i per la incapacitat del PSOE d’establir línies de dialogo amb les altres formacions per a arribar a un acord de govern.