Juan Pedro Martínez és elegit nou president de NNGG de Calvià en substitució de Sonia Sánchez

Juan Pedro Martínez és elegit nou president de NNGG de Calvià en substitució de Sonia Sánchez

Noves Generacions de Calvià va renovar ahir la seva junta local en un acte en que va ser elegit nou president de l`organització Juan Pedro Martínez, estudiant de Periodisme, de 25 anys, que substitueix Sonia Sánchez, que ha estat al capdavant de la Junta durant els darrers tres anys.

El nou president va demanar a la seva Junta que no escatimi esforços a l`hora de treballar pel municipi i es va comprometre a estar al costat de l`Equip de Govern ia fer arribar als joves de Calvià la tasca que aquest està portant a terme.

A l`acte, que va tenir lloc a la seu del partit, hi van assistir el batle de la localitat, Manu Onieva, el president regional de Noves Generacions de Balears, Andreu Ferrer, el secretari general de la formació juvenil, Pedro Álvarez, i el secretari general de noves Generacions de Mallorca, Joan Pau Reus, entre d`altres.

Ferrer va demanar als joves del Partit Popular de Calvià que obrin les portes de la seu i surtin a escoltar les necessitats per les quals passa la joventut del municipi, al mateix temps que els va animar a liderar la sortida de la crisi per la qual travessem, des de l`esforç i el compromís amb els seus ideals i amb el seu poble.

Per la seva banda, el batle, i també president del Partit a nivell local, Manu Onieva va animar a la nova Junta a gaudir de fer coses a favor de Calvià i els seus ciutadans, alhora que va remarcar la importància que la joventut participi en la organització del partit, ja que són el futur de l`Organització.