Jurado: “El Govern de Rajoy es compromet amb els joves facilitant la seva contractació”

Jurado: “El Govern de Rajoy es compromet amb els joves facilitant la seva contractació”

La presidenta nacional de Noves Generacions, Beatriz Jurado, ha mostrat la seva satisfacció per l`aprovació del Reial Decret Llei de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. En aquesta reforma, el Govern del Partit Popular demostra, una vegada més, el compromís ferm adquirit amb els joves espanyols. “Amb les noves mesures adoptades, les empreses que contractin a un jove menor de 30 anys, podran desgravar 3.600 euros. Això facilita la inclusió al món laboral dels joves. A més, el jove que sigui contractat seguirà percebent el 25% de la prestació per atur durant un any “, ha explicat.

El Govern ha decidit, així mateix, eliminar la possibilitat d`encadenar contractes temporals per a joves, establint una durada màxima de dos anys. Aquesta mesura, segons Beatriz Jurado, suposarà més estabilitat i seguretat laboral per als joves que s`incorporen al món laboral, que després de dos anys, haurien de passar a ser treballadors indefinits, “el que els dota de més drets i garanties”. En aquest sentit, la presidenta nacional de NNGG ha assenyalat que “aquesta és la reforma que els joves espanyols porten necessitant molt de temps, per solucionar el drama que ens ocupa i que ha portat a que un de cada dos joves espanyols que volen treballar no puguin fer-ho al nostre país “.

D`altra banda, la presidenta de l`organització juvenil ha assegurat que aquesta reforma “no només dóna suport als joves que vulguin treballar, sinó que estableix fórmules perquè els joves puguin seguir formant-se i treballant, fomentant un contracte de formació i aprenentatge, que serà fins als 30 anys “.