Jurado: “La demagògia no és el camí per sortir d`aquesta situació”

Jurado: “La demagògia no és el camí per sortir d`aquesta situació”

La presidenta de Noves Generacions del Partit Popular, Beatriz Jurado, ha afirmat que “la demagògia no és el camí per sortir d`aquesta situació”. Així s`ha referit al comunicat de Joventuts Socialistes que exigeix ??la dimissió de la ministra d`Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez. En aquest sentit, la dirigent juvenil ha demanat a JSE que “actuï, per una vegada, amb responsabilitat” perquè la situació ho requereix.

“És vergonyós que una organització juvenil, que forma part del partit que ha acabat amb la oportunitats de tota una generació de joves a Espanya, es dediqui permanentment a criticar sense oferir alternatives perquè no és el que la joventut espanyola necessita”, ha subratllat. A més, Jurado ha criticat que “els joves socialistes demanin la dimissió de la ministra, oblidant que durant l`etapa del PSOE al Govern no van fer res pels joves i van deixar que la taxa d`atur juvenil es dupliqués”.

En un altre ordre, la presidenta de NNGG ha defensat la ministra Báñez qui “per primera vegada, ha posat damunt de la taula una estratègia d`emprenedoria i ocupació juvenil”. “Des NNGG recolzem i impulsem la tasca del Govern, que ha aconseguit en tan sols 12 mesos reduir la desocupació dels joves menors de 25 anys en un 5,29%”, ha afegit.

Entre les mesures adoptades pel Ministeri d`Ocupació sobre la desocupació juvenil, cal destacar la reducció d`entre un 75% i un 100% de les quotes socials per la contractació de menors de 30 anys sense experiència laboral prèvia; l`exempció total de l`IRPF per les prestacions per desocupació que es capitalitzin per posar en marxa una activitat com autònom, la Formació Dual, la reducció del 100% de la quota empresarial a la Seguretat Social per la contractació de menors de 30 anys, o la tarifa plana de 50 euros en la cotització a la Seguretat Social per a l`inici d`una activitat per compte propi.

Finalment, Juradp ha posat en valor aquestes mesures perquè “són incentius a la contractació i fomenten l`estabilitat laboral que el PSOE ens ha robat a la joventut espanyola en els últims anys”. “El PSOE s`equivoca si utilitza als seus joves com a eina contra el Govern i contra el Partit Popular”, ha conclòs.