Jurado: “Necessitem als millors polítics i als joves més preparats”

Jurado: “Necessitem als millors polítics i als joves més preparats”

La presidenta de Noves Generacions del Partit Popular, Beatriz Jurado, ha afirmat avui que “la política espanyola necessita els millors polítics, necessitem uns joves que estiguem preparats, que la nostra conducta sigui absolutament irreprotxable i on l`honradesa i la responsabilitat siguin la nostra forma de fer política”.

Durant la clausura aquest matí del Fòrum de Regeneració Democràtica, en què ha participat també el vicesecretari d`Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, Beatriz Jurado ha anunciat que la formació juvenil proposarà la creació d`un Codi “que vindrà a reforçar els estatuts de l`organització perquè els joves que ara o en el futur de NNGG que tinguin el privilegi d`optar a un càrrec de responsabilitat política el signin i assumeixin”.

Així mateix, Noves Generacions seguirà impulsant “noves mesures per garantir i traslladar a la ciutadania que aquí hi ha joves polítics responsables i preparats, que aquí hi ha una generació de joves amb responsabilitat cap al futur del nostre país i el futur de les nostres institucions, que sabem que no és un futur fàcil però que estem preparats per assumir-ho”.

CAP A LA REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA

“NNGG es compromet a treballar perquè tots els nostres afiliats entenguin que han de ser els millors, els més preparats i els que millor responguem als problemes de la nostra generació”, ha afegit Jurat abans de recordar que parlar avui en dia de regeneració democràtica requereix un cura especial.

La presidenta de la formació juvenil ha lamentat que “els que es diuen progressistes proposen molt ara, però quan van governar no van fer absolutament res”, encara que ha demanat no perdre en crítiques, sinó centrar-se en els seus propis objectius, de manera que es traslladi a la societat la convicció que formen part d `”una organització juvenil seriosa i responsable que, de la mà del nostre partit, impulsarem i donarem suport a les mesures que condueixin a un canvi en la nostra societat”.

En aquest sentit, la dirigent popular ha instat els afiliats a no fer “propostes buides i que demà omplin titulars, perquè per a això hi ha altres organitzacions juvenils buides que serveixen només per animar i generar un clima que no beneficia ningú”.

Finalment, Beatriz Jurado ha destacat la tasca del Govern de Mariano Rajoy i ha destacat el suport de Noves Generacions a la reforma del finançament de partits ia la Llei de Transparència, pel que suposen de pas endavant en la democràcia espanyola. “Els crits no condueixen a res, no respectar als altres no condueix absolutament a res, tenim una democràcia a la qual cal seguir tirant aigua perquè creixi i que necessita un paper actiu dels joves”, ha conclòs.