Jurado: “Que baixi l`atur juvenil és una bona notícia però queda molt per fer”

Jurado: “Que baixi l`atur juvenil és una bona notícia però queda molt per fer”

La presidenta nacional de Noves Generacions, Beatriz Jurado, ha valorat positivament les xifres de l`atur publicades avui pel Ministeri d`Ocupació i la Seguretat Social. “Que baixi l`atur juvenil sempre és una bona notícia però queda molt per fer”, ha assegurat. Concretament l`atur ha baixat en 8.121 persones menors de 25 anys respecte al mes anterior, fet que suposa un descens del 1,60%.

Jurado ha anunciat que Noves Generacions està desenvolupant un Pla d`Ocupació Juvenil que es presentarà les properes setmanes. En aquest sentit, ha fet una crida a totes les associacions juvenils perquè col·laborin. Beatriz Jurado ha animat “a totes les associacions juvenils a què ens ajudin a elaborar una política constructiva i positiva de cara a l`ocupació dels joves”. “Farem tot el possible i no cessarem en el nostre interés per oferir-los un futur millor”, ha exposat la dirigent popular, qui a més ha dit que “NNGG sempre s`ha situat del costat dels més joves per conèixer de primera mà les seves preocupacions”.

La presidenta de NNGG, que es troba en plena campanya informativa sobre les mesures adoptades pel Govern, ha afirmat que “en els joves d`avui hi ha el futur d`aquest país. Lluitarem perquè millori la seva situació laboral”. “El Govern ha donat els primers passos i nosaltres, des NNGG, contribuirem en aquest camí cap a una Espanya millor”, ha conclòs.