la comissio regional de joventut del pp es reuneix amb el sindicat uso per tractar la situacio laboral dels joves

El coordinador de Joventut del PP Alejandro Sanz acompanyat de la Diputada Autonòmica Sandra Morell i el secretari de la Junta Territorial de NNGG de Palma Andreu Ferrer han visitat la seu regional del Sindicat USO. En aquesta trobada s`han reunit amb el secretari general d`USO David Díaz i amb la Secretaria d`Igualtat i responsable de temes de joventut d`aquest sindicat Raquel Hernández.

La reunió ha servit per conèixer el treball que ocupa el sindicat Ús que en l`actualitat compta a Balears amb més 6.000 afiliats. D`altra banda s`han abordat possibles solucions per frenar la desocupació juvenil a la nostra Comunitat on un de cada dos joves es troba sense feina.

S`ha fet especial èmfasi en la necessitat d`apostar per la formació i en adaptar els plans formatius als horaris de la jornada laboral. En aquest sentit la diputada autonòmica ha ressaltat que el mes passat es va aprovar una moció a instàncies del Partit Popular on el Govern ha de redactar i aplicar un pla de conciliació de la vida formativa i laboral dels joves.

Per al Coordinador de la Comissió de Joventut “aquesta reunió ha estat molt positiva i necessària per conèixer l`opinió d`USO davant la situació dramàtica que travessen els joves a l`hora de buscar un lloc de treball”