El coordinador de Joventut del PP Alejandro Sanz acompanyat de la Diputada Autonòmica Sandra Morell i el secretari de la Junta Territorial de NNGG de Palma Andreu Ferrer han visitat la seu regional del Sindicat USO. En aquesta trobada s`han reunit amb el secretari general d`USO David Díaz i amb la Secretaria d`Igualtat i responsable de temes de joventut d`aquest sindicat Raquel Hernández.

La reunió ha servit per conèixer el treball que ocupa el sindicat Ús que en l`actualitat compta a Balears amb més 6.000 afiliats. D`altra banda s`han abordat possibles solucions per frenar la desocupació juvenil a la nostra Comunitat on un de cada dos joves es troba sense feina.

S`ha fet especial èmfasi en la necessitat d`apostar per la formació i en adaptar els plans formatius als horaris de la jornada laboral. En aquest sentit la diputada autonòmica ha ressaltat que el mes passat es va aprovar una moció a instàncies del Partit Popular on el Govern ha de redactar i aplicar un pla de conciliació de la vida formativa i laboral dels joves.

Per al Coordinador de la Comissió de Joventut “aquesta reunió ha estat molt positiva i necessària per conèixer l`opinió d`USO davant la situació dramàtica que travessen els joves a l`hora de buscar un lloc de treball”

Close Menu