La Diada Infantil Solidària de NNGG de Sineu congrega a més de cent cinquanta nins i recapta quasi 500€ per l`AECC

La Diada Infantil Solidària de NNGG de Sineu congrega a més de cent cinquanta nins i recapta quasi 500€ per l`AECC

Noves Generacions del Partit Popular de Sineu va celebrar el passat dissabte el seu I Diada Infantil Solidària a benefici de l`Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquesta trobada es va emmarcar en la programació municipal per a les Festes de Sant Marc i Sa Fira 2012 de la localitat.

Durant la jornada benèfica més de cent cinquanta nins i nines van participar en les diferents activitats organitzades per NNGG, com els diferents tallers elaborats per monitors titulats, les carreres populars per categories, trencadissa d`olles, passejades en poni i un castell inflable. Les carreres populars, que van ser patrocinades per un nombrós grup de comerços locals, va ser l`activitat que més atenció va congregar.

Segons Laura Montenegro, presidenta de l`organització juvenil en el municipi, “com a membres de NNGG també ens distingim pel nostre compromís amb la solidaritat; la joventut de Sineu ha estat i està afectada per la xacra del Càncer, fet pel que com a joves compromesos tenim el deure d`organitzar activitats d`aquest tipus”. “Gràcies a la participació de més de cent cinquanta nins i les seves famílies, i gràcies a la imprescindible col·laboració del comerç local, hem pogut recaptar gairebé cinc-cents euros, que donarem íntegrament a l`AECC” va afegir la presidenta de NNGG de Sineu.

Al llarg de la Diada Infantil Solidària van estar presents Margalida Genovart, presidenta de l`AECC de Sineu, Ana Maria Aguiló, diputada del PP al Parlament i expresidenta de ANPE, Federico Sbert, director general de Salut Pública i Consum del Govern, i Llorenç Galmés, president de Noves Generacions de les Illes Balears.