La directiva de NNGG de les Illes Balears mostra el seu total suport al candidat a la presidència del Govern, José Ramón Bauzá.

La directiva de NNGG de les Illes Balears mostra el seu total suport al candidat a la presidència del Govern, José Ramón Bauzá.

El comitè de direcció de Noves Generacions de les Illes Balears s`ha reunit aquest matí per començar a definir la línia que marcarà l`actuació de l`organització juvenil a aquest últim any abans de les eleccions de maig de 2011.

En aquesta trobada, al qual han assistit tant el president regional de NNGG, Llorenç Galmés, com tots els presidents insulars i els vicesecretaris de l`organització regional, s`ha manifestat el suport unànime al candidat a la presidència del Govern, i president del PP balear , José Ramón Bauzá. “Creiem que sens dubte és el millor candidat per representar els interessos dels ciutadans de les illes i per fer realitat el canvi de rumb que necessita la nostra comunitat, un canvi que ens permeti recuperar la prosperitat que sempre ens ha caracteritzat”, ha dit Galmés .

D`altra banda, s`han debatut diversos temes d`actualitat en matèria de política juvenil. Els membres de l`organització han lamentat que els joves estiguin sent els grans perjudicats per la crisi i els grans oblidats del govern d`Antich, amb una de les taxes d`atur juvenil més altes de tot Espanya. En aquest sentit, NNGG juntament amb la comissió de Joventut han començat a dissenyar les línies del programa electoral de joventut, que permeti aportar solucions reals als problemes dels joves de les Illes.

Finalment, s`ha aprofitat la trobada per presentar la nova pàgina web de Noves Generacions de Balears, www.nnggbalears.com, que constitueix una web molt més moderna que l`anterior, més interactiva, i en què, progressivament s`aniran introduint noves seccions , així com diversos fòrums de debat de temes de l`actualitat política de la nostra comunitat autònoma.