La junta de NNGG de Porreres es renova després de 20 anys d’absensia

La junta de NNGG de Porreres es renova després de 20 anys d’absensia

Andrea Núñez serà la presidenta i Joan Antoni Font, secretari general

La nova junta de NNGG a Porreres es va renovar ahir després de 20 anys d’absència. L’organisme, presidit per Andrea Núñez, comptarà amb Joan Antoni Font com a secretari. És la 15è seu del filial del Partit Popular a Mallorca.

La presidenta de les NNGG dels Illes Balears, Marga Vicens; el secretari general, Marc Álvarez, i el president de l’organisme  a Mallorca, Joan Salort. Vicens ha recalcat la importància de renovar la seu en un municipi com Porreres perquè “els joves del poble fer valer els seus drets”. A més, ha reconegut que les NNGG de Porreres seran “una altra part valuosa més de la formació a nivell autonòmic” per a poder reclamar l’impuls de “noves polítiques relacionades amb la joventut”.

Andrea Núñez ha afirmat que treballaran per a “implicar els joves de Porreres en la vida política i per a realitzar una bona representació del filial del Partit Popular en tot moment”. Actualment, hi ha més de 1.600 afiliats a les NNGG de Balears. A més, totes les comunitats i ciutats autònomes d’Espanya compten amb representació de Noves Generacions.