la junta insular de ng d`eivissa reclama als candidats del pp eivissenc que prioritzin la creacio d`ocupacio entre els joves

La branca jove d`aquesta formació ha mantingut aquest dissabte una trobada amb els candidats del PP al Consell, Vicent Serra, al Parlament, Pere Palau, així com amb els candidats municipals del partit per exposar-los quines són les principals reivindicacions dels joves, de cara a l`elaboració i redacció del programa electoral per als propers comicis.

Segons el president de Noves Generacions insular, Rafa Triguero, `han participat membres de totes les juntes locals de NNGG, i les principals demandes dels joves populars estan dirigides a impulsar les polítiques d`ocupació, educació i formació, que són les àrees que actualment més preocupen a la joventut insular `. També els han presentat diferents iniciatives en matèria de mobilitat, habitatge, joventut, oci i noves tecnologies.

Triguero ha recordat que l`actual equip de Govern insular `ha abandonat als joves i ha incomplert les grans promeses electorals que els van fer el 2007`. En aquest sentit, ha subratllat que el senyor Tarrés-president del Consell d`Eivissa-s`ha `oblidat` de fer realitat les seves propostes per fomentar nous estudis universitaris o per a augmentar les ajudes als universitaris que estudien fora de l`illa i simplificar els tràmits , ja que “no només no ha augmentat les ajudes sinó que les ha retallat i, de vegades, ni pagat, a més de complicar la burocràcia i marejar a la gent `.

Per Triguero, el president insular `ni tan sols en època de crisi ha sabut protegir els interessos d`un dels sectors més afectats com és el dels joves`, perquè, segons el president de NNGG, `tampoc ha complert les seves pròpies propostes per ajudar els joves a incorporar-se al mercat laboral atès que, tot i tenir gust a contractar la redacció de plans, no ha realitzat el Pla juvenil específic d`auto ocupació que va prometre `.

La formació juvenil prioritza en totes les seves propostes `les necessitats més immediates de la joventut insular`. Sota el seu punt de vista, es tracta de `propostes reals i es poden dur a terme perquè estem cansats de les grans promeses i cortines de fum a les quals ens té acostumats el president Xico Tarrés “, ha conclòs Triguero.