La junta local de Santanyí celebra el seu tradicional Torneig de Pàdel de la Feria del municipio

La junta local de Santanyí celebra el seu tradicional Torneig de Pàdel de la Feria del municipio

Des de fa 5 anys, Noves Generacions del Partit Popular de Santanyí, el dia de la Fira, organitza activitats lúdiques i esportives destinades a que la gent jove, i no tan jove, pugui gaudir una estona agradable i divertida.

El primer any es va realitzar un trivial gegant on la gent va poder jugar amb aquest popular joc i els 3 darrers anys l’activitat organitzada era el ja popular Spinning a la fresca on la gent podia realitzar 2 sessions d’aquest divertit esport amb monitors especialitzats. Enguany, per variar un poc i aprofitant les magnífiques pistes de pàdel construïdes per l’ajuntament de Santanyí i la gran acceptació que aquest esport comença a tenir a la nostra contrada, les noves generacions decidiren organitzar un Torneig de Pàdel. L’èxit de participació va ser rotund, tant en el nombre de participants com de públic assistent, més de 100 persones, que ho va venir a veure i a passar una estona agradable mirant com els seus amics i familiars es divertien jugant a Pàdel. El torneig va començar a les 4 de l’horabaixa a les pistes municipals de pàdel. Hi varen participar unes 20 parelles que varen jugar aproximadament unes 4 hores d’aquest entretingut joc. L’organització se’n va cuidar de que no ni hi faltàs res: una samarreta per a cada participant, begudes isotòniques, aigua, animació i un obsequi per a cada participant.
Les parelles guanyadores varen rebre uns trofeus commemoratius d’aquest primer torneig de pàdel.

El lliurament de trofeus el varen realitzar el President Regional de NNGG de les Illes Balears, Llorenç Galmés Verger, acompanyat pel President Local de NNGG del Partit Popular de Santanyí, Tomeu Obrador Barceló. Els guanyadors varen ser Juan Mas i Pau Vallbona, als qual volem donar l’enhorabona.