La participació interna, la formació i la defensa dels joves de les Illes, eixos vertebradors del nou Comitè Executiu de Noves Generacions de Balears

La participació interna, la formació i la defensa dels joves de les Illes, eixos vertebradors del nou Comitè Executiu de Noves Generacions de Balears

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears va celebrar dimarts passat, a les seus del PP de Palma, Ciutadella i Menorca per via telemàtica, la seva primera Junta Directiva Regional després del X Congrés de l`organització juvenil. El màxim òrgan entre congressos, que va ser convocat de manera assembleària d`acord amb els compromisos adquirits per l`equip d`Andreu Ferrer, va ser un èxit de convocatòria en congregar a més de setanta joves en les tres Illes.

Després de les excuses van ser relatats quatre informes corresponents als presidents de NNGG a Mallorca, Menorca, Eivissa i Palma. A continuació, i d`acord amb el reglament intern aprovat el passat 30 de juny, la Junta Directiva va ser consultada pel president regional sobre la composició del nou Comitè Executiu Regional, òrgan de govern intern, l`estructura i composició va ser aprovada per unanimitat dels presents en les tres seus insulars.

El nou secretari general de NNGG de Balears, Pedro Álvarez, va agrair a tots la participació en la junta regional i va informar del full de ruta de l`organització per als propers sis mesos. En paraules d`Álvarez “la nostra intenció és explotar al màxim el potencial que tenim, ja que amb més de 1800 afiliats, cap altra organització juvenil ens supera. Incidirem en la participació interna, la formació i la defensa dels drets i deures dels joves de la nostra comunitat”. Segons el secretari general, immediatament es procedirà a la refundació de Noves Generacions a Andratx i Manacor, la creació d`una associació universitària, la formació mitjançant dos cursets i la difusió setmanal de argumentaris autonòmics i nacionals, l`elaboració d`un newsletter trimestral i la celebració de la ja tradicional Escola d`Estiu, que molt probablement es durà a terme a finals de setembre a Eivissa.

Per la seva banda el president regional, Andreu Ferrer, va agrair al Comitè Organitzador la gran tasca duta a terme en el X Congrés, així com també a tots els afiliats que van participar en l`Escola d`Hoteleria de la UIB en el debat de les ponències i la posterior votació de la candidatura. Segons Andreu Ferrer “som la millor organització juvenil en quantitat i qualitat, i això no ens ho treu ningú; hem d`estar molt orgullosos de pertànyer al Partit Popular, un partit al qual li ha tocat la dura responsabilitat de tirar endavant la nostra terra, tot que costi el que costi”. Ferrer va afegir que “el nou Comitè Executiu aprovat avui per la Junta estarà sempre a la disposició dels nostres afiliats i del Partit, així com també vigilant respecte les polítiques juvenils que es duguin a terme”. Pel que fa a qüestions internes el nou president regional ha afegit que “pròximament, seguint amb el procés renovador, es duran a terme els congressos insulars del PP i de NNGG, el nom de la nostra organització ha estat, és i serà imparcial. Us animo a tots a participar en els processos congressuals, a donar suport als candidats que vulgueu, però per sobre de tot respectant sempre el joc net i sense barrejar el nom de la nostra organització juvenil”.

La junta directiva regional va concloure, a iniciativa del president regional, amb un emotiu homenatge al membre de NNGG i ex regidor d`Ermua, Miguel Ángel Blanco Garrido, que fa quinze anys que va ser segrestat i assassinat per la banda terrorista ETA.