L`austeritat del Govern del PP no suposa abandonar els joves, les JSIB no tenen cap credibilitat

L`austeritat del Govern del PP no suposa abandonar els joves, les JSIB no tenen cap credibilitat

Noves Generacions de les Illes Balears confia plenament en la capacitat i la voluntat del nou Govern autonòmic de José Ramón Bauzá respecte el desenvolupament de polítiques enfocades a la joventut balear. Segons l`organització juvenil, el nou president del Govern sempre ha demostrat la seva confiança i interès en la joventut, fet que ha quedat demostrat tant en les principals accions del nou govern, que seran l`Educació i l`Ocupació, com en l`elevat nombre de joves que han accedit amb el Partit Popular a llocs de responsabilitat.

Llorenç Galmés, president regional de NNGG, ha declarat que “una formació juvenil que ha format part de les institucions durant els darrers quatre anys, que no ha demostrat tenir cap interès més enllà de perpetua-se a ells mateixos en el mateixos càrrecs, i que la seva única política de joventut ha estat l`autobombo, la propaganda i el fracàs, no té cap credibilitat a l`hora de criticar el partit que més suport popular ha obtingut en la història de les Balears”. Pel president de NG, “tot i aplicar mesures d`austeritat i fusionar la Direcció General de Joventut amb la de Cultura, aquest fet no suposarà que el Govern de Bauzá desatengui als joves d`aquí”. Noves Generacions recorda que en la passada legislatura el director general de Joventut, Joan Ferrà (PSM), va dedicar més temps a criticar i a manifestar-se contra el PP que a treballar per la joventut de la nostra Comunitat Autònoma, tot sota el lideratge d`Antich i els seus sequaços del PSOE. NG de Balears afegeix que durant el passat Govern d`esquerres, l`atur juvenil va superar la barrera històrica del 45%, el que representa més de 52.000 joves balears que volen treballar i no poden, fet que suposa que qui han gestionat les institucions fins ara no poden criticar la acció del nou executiu autonòmic, ja que han demostrat que la joventut no és la seva prioritat.

Finalment, NG demostra que davant les crítiques infundades i la manca de coherència, els fets donen fe que qui més s`ha preocupat pel futur dels joves és el PP, amb mesures desenvolupades com la Hipoteca Jove, l`Aval-Treball, una aposta decidida en favor de l`educació i la formació, la creació d`incubadores d`empreses per joves emprenedors, el foment de l`esport i l`oci saludable i la reducció de la taxa d`atur juvenil que s`ha produït durant els governs del PP. Per tant, com és evident, ni per al Partit Popular ni per a Noves Generacions l`austeritat suposa l`abandonament dels joves per part del Govern Bauzá.