Lourdes Roca, nova presidenta de Noves Generacions

Lourdes Roca, nova presidenta de Noves Generacions

Lourdes Roca ha estat proclamada avui nova presidenta de Noves Generacions de les Illes Balears. Roca, que era la única candidata que optava a la presidència, ha rebut el suport del 98‘5% dels afiliats que han participat al 12 Congrés de l’organització juvenil del Partit Popular de les Illes Balears. “Es tracta d’una persona formada, a la que ningú li ha regalat res, a la que es coneix per la seva feina, el seu caràcter i la seva humilitat, i que des del primer moment de voler ser presidenta ha expresat la seva voluntat de sumar”, ha defensat la presidenta del partit a les illes, Marga Prohens, a la nova líder de Noves Generacions.

Roca (Palma, 1996), llicenciada en ADE i fins a dia d’avui presidenta de Noves Generacions de Palma, ha defensat en el seu primer discurs després de la seva proclamació que “Noves Generacions ha de ser la veu que representi a tots els joves amb un discurs polític propi”. “Hem d’estar units i forts per a que dins d’un any i mig quan hi hagi eleccions, siguem un referent i ajuden a aconseguir que Marga Prohens sigui la presidenta de les Illes Balears”, ha pronunciat la nova líder juvenil de la formació.

“Duim sis anys i mig de polítiques d’esquerres i els problemes dels joves de Balears segueixen sense resoldrer-se. Molt pocs hem pogut independitzar-mos i cada pic és més difícil poder accedir a un habitatge, l’atur juvenil cada pic és més alt i no hi ha polítiques que promoguin el mercat laboral per als joves, només ens ofereixen paguetes per gastar en el que ells ens diuen i això no pot seguir així. Els joves volem tenir una feina i un sou per poder-lo gastar en allò que volguem”, ha reivindicat.

La nueva presidenta de Noves Generacions de Balears ha estat arropada per la secretària general del partit, Sandra Fernández, per la presidenta nacional de Noves Generacions, Bea Fanjul, així com pels presidents insulars Llorenç Galmés, Coia Sugrañes i José Vicente Marí, a més del president del PP de Palma, Jaime Martínez. La presidenta del partit a les illes, Marga Prohens, en quarentena per covid, ha intervingut telemàticament.

Prohens ha destacat que Roca és una “persona formada, a la que ningú li ha regalat res, a la que es coneix per la seva feina i humilitat, i que des del primer moment de voler ser presidenta de Noves Generacions ha expresat la seva voluntat de sumar”. “Ara s’ha de sumar també fora, s’ha de sumar a aquells joves desencantats amb la política, aquells joves que es senten abandonats, aquells joves que no es volen deixar endur pel populisme i el nacionalisme”, ha pronunciat Prohens.

Roca ha anunciat que proposarà a Maria Antònia Barceló com a nova secretària general de Noves Generacions i que el nou comité executiu estarà format per Miquel Alzina (Menorca), Carmen Baeza (Andratx), Llorenç Bauza (Palma), Carme Cañellas (Marratxí), Lluís Cerezo (Sóller), Marina Fernández (Binissalem), Miquel Ferrer (Inca), Toni Ferragut (Sencelles), Miquel González (Inca), Daniel Juan (Eivissa), Manuel Jiménez (Eivissa), Sergi Llompart (Alcúdia), Leticia Mari (Eivissa), Catalina Mascaro (Binissalem), Santiago Mascaro (Menorca), Joan Salort (Alcúdia), Xim Todo (Menorca), Tomeu Vera (Palma), Pedro Xucglà (Llucmajor) i Marc Zapata (Palma).