Margalida Vicens, elegida nova presidenta de NNGG Illes Balears amb el 83,8% dels vots

Margalida Vicens, elegida nova presidenta de NNGG Illes Balears amb el 83,8% dels vots

Margalida Vicens ha estat proclamada aquest matí presidenta de Noves Generacions Illes Balears amb 83,8% dels vots.

Un total de 291 afiliats de NNGG Illes Balears han votat avui al XI Congrés Regional, celebrat a l`hotel Palas Atenea de Palma, per elegir la seva nova presidenta. Vicens ha estat acompanyada pel president del PP de les Illes Balears, Biel Company; el secretari general, Toni Fuster; la presidenta de la formació a Palma, Marga Durán; la vicepresidenta del PP balear, Marga Prohens, i l’adjunta a la presidència del PP balear, Rosa Estaràs, així com pel vicesecretari de Política Social i Sectorial, Javier Maroto i la secretària de NNGG Espanya, Reyes Fernández, entre altres càrrecs.

Vicens, única candidata que optava a la presidència de l`organització, s`ha presentat amb una candidatura formada pels vocals Noelia Alcolea (Palma), Marc Álvarez (Sineu) -qui a la vegada assumirà les funcions de secretari general-, Miquel Alzina (Es Castell), Toni Bernat Riera (Palma), Joan Carrasco (Ciutadella), Catalina Civera (Inca), Blai Llopis (Llucmajor), Cristian Coll (Eivissa Vila), Biel Crespí (Consell), Cristina Escandell (Sant Josep de sa Talaia), Sebas Garreta (Palma), Ana Gordillo (Sant Antoni de Portmany), Albert Jaume (Palma), Pau Mercadal (Marratxí), Martí Nadal (Manacor), Sebastià Perelló (Llubí), Toni Penya (Felanitx), Maria Antònia Pons (Alcúdia), Alejandra Simarro (Sóller), Maria Vidal (Felanitx) i Pedro Álvarez (Sineu).

“Noves cares, noves energies i noves il·lusions per al futur de la nostra organització, que és el futur del nostre partit i, per tant, el futur que necessita Balears”, ha dit Margalida Vicens en la seva intervenció.

Després d`agrair la tasca de tots els seus antecessors en el càrrec, la nova presidenta de NNGG ha fet una crida a la unitat de tots els joves que conformen l`organització per convertir-la “en un espai obert, viu i inclusiu, on tots ens puguem sentir còmodes i en la qual cada illa aporti d`igual a igual”.

Igualment, s`ha compromès a fer feina “a peu de carrer, a prop de la gent” amb la finalitat de “atraure els joves d`avui i ser el seu referent polític a Balears”.

Vicens ha afegit que amb la seva elecció “obrim una nova etapa per construir una nova generació” a NNGG i “deixam enrere temps difícils”. “Ara sí escoltarem a tots i cadascun dels nostres afiliats. Només així podrem seguir sumant forces i sensibilitats”, ha dit.

La presidenta de NNGG ha recordat a la direcció del PP balear “que un partit amb futur té l`obligació de vetllar pel futur del partit” i ha conclòs reivindicant el paper de l`organització “com una autèntica comissió de joventut” que canalitzi al partit “les idees i inquietuds dels joves”.

En el seu primer discurs com a líder de l`organització juvenil, Vicens ha destacat que “una educació saturada de barracons que té a alumnes i professors enfrontats a Armengol” i els “complicats accessos al mercat laboral i a l`habitatge”. “Sobren doblers per tirar sa Feixina o rescatar el Túnel de Sóller, però falten per crear ajudes per als joves”, ha sentenciat.