Maria de Lluc Fornàs és elegida presidenta de NNGG d`Inca

Maria de Lluc Fornàs és elegida presidenta de NNGG d`Inca

Maria de Lluc Fornas va ser elegida presidenta de Noves Generacions del Partit Popular d`Inca per unanimitat el passat divendres 15 de febrer en un acte celebrat a la seu local del municipi. La renovació va comptar amb la presència del Coordinador Regional del Partit Popular, Biel Matas, el President de NNGG de Balears, Andrés Ferrer i el secretari general Regional, Pedro Álvarez entre d`altres.

Fornas va agrair la tasca desenvolupada per l`anterior junta presidida per l`actual presidenta Insular de NNGG de Mallorca, Cati Civera, i es va comprometre a arribar als joves d`Inca per traslladar els seus problemes i inquietuds a l`equip municipal i explicar la tasca de govern del consistori . Així mateix, la nova presidenta de la Junta Local va demanar la implicació de tots per fer de NNGG una formació viva i amb caràcter propi.

El nou comitè el completen Marina Becerra com a secretària general, David Devis com a secretari d`Acció Política Municipal, Maria del Mar Gorrias serà Secretària d`Organització i Cristina Aguiló de Comunicació.

El Congrés va ser inaugurat per Rosa Tarragó, Segona Tinent d`Alcalde de Comerç de l`Ajuntament d`Inca, que va transmetre un missatge d`optimisme a la nova junta i el desig de l`alcalde de la ciutat i president de la Junta local, Rafa Torres, de treballar colze amb colze amb Noves Generacions.

L`anterior secretari general de NNGG d`Inca, David Devis, va ser l`encarregat de realitzar l`informe de gestió, que va ser aprovat per unanimitat de tots els presents. Per la seva banda, la presidenta sortint de la formació juvenil, Cati Civera, va agrair el treball de tots els integrants de NNGG durant els últims quatre anys i es va comprometre a seguir donant suport a Inca des de la Junta Insular.

Després de la votació, el secretari general Insular de NNGG, Joan Pau Reus, es va comprometre a posar tot l`equip insular a disposició de la Junta Local de NNGG d`Inca i de totes les juntes locals de l`illa per vertebrar la formació juvenil com una sola.

El Coordinador Regional del Partit Popular de Balears, Biel Matas, va valorar com a imprescindible la participació que sempre ha demostrat Noves Generacions per als resultats històrics del Partit Popular a totes les institucions.

Finalment, el President Regional de NNGG, Andrés Ferrer, va destacar la importància de les Juntes Locals com les més properes a l`afiliat, amb un procés de renovació que començava a Inca i que suposaria la posada a punt de l`Organització per tenir-la al màxim rendiment. Ferrer va demanar a la nova presidenta que estigués prop dels afiliats en tot moment.